FOTO/ ,,Stop violenței” – dezbatere susținută la Școala Gimnazială ,,David Prodan” Săliștea

Paul Voicu - Primar 2020

La Școala Gimnazială ,,David Prodan” din Săliștea a avut loc vineri, 2 noiembrie a.c, derularea proiectului ,,Stop violenței”, demers realizat de instituția comunală de învățământ în parteneriat cu Poliția Națională din localitate.

Cei peste 70 de elevi (din clasele V- VIII) prezenți la eveniment au fost informați cu privire la prevenirea violenței în familie și în mediul școlar, dar și despre respectarea regulilor de circulație pe drumurile publice.

ELIT

Astfel, reprezentantul poliției, agent șef Ovidiu Ioan Bardan, le-a oferit elevilor toate informațiile necesare pentru a preveni incidentele neplăcute, le-a distribuit pliante și alte materiale referitoare la temele dezbătute. A avut loc un dialog interactiv în cadrul căruia, elevii au avut posibilitatea de a-i adresa întrebări reprezentantului legii și de a afla de la acesta cum pot fi evitate situațiile conflictuale în familie și în spațiul public.

Au fost prezente cadre didactice ale școlii: Director – prof. Ionela Gabriela Suciu, precum și profesorii: Angela David, Alexandra Moldovan, Călin Leterna, Maria Mihu. (C.P.)

Mihail David - 2020

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...