Rămâi conectat

Cultură Educație

FOTO/ ,,Stop violenței” – dezbatere susținută la Școala Gimnazială ,,David Prodan” Săliștea

Ziarul Unirea

Publicat

în

La Școala Gimnazială ,,David Prodan” din Săliștea a avut loc vineri, 2 noiembrie a.c, derularea proiectului ,,Stop violenței”, demers realizat de instituția comunală de învățământ în parteneriat cu Poliția Națională din localitate.

Cei peste 70 de elevi (din clasele V- VIII) prezenți la eveniment au fost informați cu privire la prevenirea violenței în familie și în mediul școlar, dar și despre respectarea regulilor de circulație pe drumurile publice.

Astfel, reprezentantul poliției, agent șef Ovidiu Ioan Bardan, le-a oferit elevilor toate informațiile necesare pentru a preveni incidentele neplăcute, le-a distribuit pliante și alte materiale referitoare la temele dezbătute. A avut loc un dialog interactiv în cadrul căruia, elevii au avut posibilitatea de a-i adresa întrebări reprezentantului legii și de a afla de la acesta cum pot fi evitate situațiile conflictuale în familie și în spațiul public.

Au fost prezente cadre didactice ale școlii: Director – prof. Ionela Gabriela Suciu, precum și profesorii: Angela David, Alexandra Moldovan, Călin Leterna, Maria Mihu. (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Astăzi: 103 ani de la momentul punerii pietrei de temelie a Catedralei Reîntregirii și Încoronării din vechea Cetate a Bălgradului

Bogdan Ilea

Publicat

în

Astăzi: 103 ani de la momentul punerii pietrei de temelie a Catedralei Reîntregirii și Încoronării din vechea Cetate a Bălgradului S-au împlinit 103 ani de la momentul în care arhitectul Victor Ștefănescu a pus piatra de temelie a Catedralei Reîntregirii și Încoronării din vechea Cetate a Bălgradului. Joi, 28 martie 2024, se împlinesc 103 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea