Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| ŞTIREA TA:Turişti întâmpinaţi cu….mizerie, la Cascada Vârciorog, din Arieşeni. Un trecător supărat foc… şi pe drumurile din zona Munţilor Apuseni

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

valea varciorogului mizerie02Un trecător prin zona de pe Valea Vârciorogului din Arieşeni se întreabă ce impresie îşi fac turiştii care ajung pe meleagurile judeţului Alba dacă sunt întâmpinaţi cu….mizerie. Acesta a surprins în imagini gunoaie împrăştiate în zona drumului care duce la Cascada Vârciorog, o minunăţie naturală a Apusenilor, şi a dorit să le facă publice, în speranţa că „cineva se mai trezeşte să mai adune din când în când mizeria din acest loc”. Pe lângă asta, cititorul nostru este „supărat” şi pe drumurile din zona Arieşeni, greu practicabile şi lăsate în „voia sorţii”.  

„Din păcate, drumurile ce fac legătura între punctele turistice din zona Arieşeni sunt foarte greu accesibile sau uneori imposibil de parcurs. Iar dacă mai sunt întâmpinaţi turistii şi cu mizeria împrăştiată ce se află chiar la începutul drumului numit Valea Vârciorogului, pe unde se merge spre o importantă atracţie turistică numită Cascada Vârciorog, se alege praful de turismul nostru. Mă întreb oare ce impresie îşi fac vizitatorii chiar la început de drum?  Poate se trezeşte cineva să mai adune din când în când mizeria din acest loc”, este mesajul transmis de „trecătorul  prin acea zonă de pe Valea Vârciorogului din localitatea Arieşeni-Judeţul Alba”, cum s-a şi semnat.

Şi noi considerăm că este o imagine total neplăcută pentru turiştii care ajung în zonă, şi sperăm, ca măcar dacă cei care au făcut acest gest nu au respect faţă de natură şi mediul înconjurător, cei care se îngrijesc de aceste locuri să-şi facă treaba. Adică, să cureţe cât mai repede posibil gunoaiele lăsate de alţii.

[nggallery id=2394]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

DOLIU în familia primarului din Alba Iulia: Mama lui Gabriel Pleșa a încetat din viață după o grea suferință

Ziarul Unirea

Publicat

în

DOLIU în familia primarului din Alba Iulia: Mama lui Gabriel Pleșa a încetat din viață după o grea suferință Este doliu în familia primarului de la Alba Iulia. Mama lui Gabriel Pleșa a încetat din viață vineri, 26 aprilie, după o grea suferință. Citește și: Mesaje de condoleanțe Mama primarului Gabriel Pleșa, Maria Pleșa, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea