Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO ȘTIREA TA | Un serviciu „pe lângă” cetățean. O treabă făcută pe jumătate, atunci când e făcută

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA | Un serviciu „pe lângă” cetățean. O treabă făcută pe jumătate, atunci când e făcută

Ce să te aștepți de la mașina de gunoi ce intră cu profundul său miros la tine pe stradă? Decât să îl ridice, nimic mai mult, dar asta a început să devină un lux pe care primarul nu și-l permite.

S-au dus vremurile când normalitatea era piatră de temelie a orașului și parcă ne e dor de mustața celui pe care odinioară îl blamam și-l făceam în fel și chip, căci ce să vezi, nu ne-am fi așteptat la o așa administrație „performantă” și fără fudulii, să nu le chiar zicem pe nume, că oricum nu sunt prezente.

Uite un exemplu de „profesionalism”, des întâlnit, unul în care treburile sunt făcute de jumătate, când sunt făcute, că oricum nu are cine să îi tragă de urechi pe cei ce nu fac, doar dacă e pe ritmuri de petrecere și voie bună.

Ș-apoi plătim și numai Gabriel știe pentru ce, ori credem că știe, că și el trage speranță în lipsă de atitudine, profesionalism și zice că stă cu spatele la zid, că-i persecutat, ș-apoi de ce să ne intereseze pe noi că nu noi ne-am asumat să „dirijăm” un întreg municipiu, că poate, la fel ca și el, ar fi trebuit să stăm mulți acasă, să ne vedem de alte treburi, la care ne și pricepem!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Salariul, criteriul cel mai important pentru românii care caută locuri de muncă

Unirea Ziarul

Publicat

în

Salariul, criteriul cel mai important pentru românii care caută locuri de muncă Salariul, echilibrul dintre viața personală și cea profesională și relația bună cu managerul sunt criteriile care contează cel mai mult pentru români când vine vorba de alegerea unui job, potrivit unui studiu realizat de o platformă de recrutare și transmis către site-ul StartupCafe.ro. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea