FOTO/ ȘTIREA TA: Un meltean cu jeep s-a plimbat pe pista de biciclete de pe dealul Mamut, din Alba Iulia, ca pe ulița de la el din sat

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Un cititor al publicației ziarulunirea.ro a trecut, duminică, printr-o situație neplăcută, în timp ce se plimba pe pista de biciclete de pe dealul Mamut, din Alba Iulia, și a avut surpriza să fie depășit de un… jeep.

ELIT

Deoarece mașina era înmatriculată în alt județ, omul a vrut să-i atragă șoferului atenția că a greșit drumul, însă drept mulțumire a primit o înjurătură.

Abaiulianul dorește, pe această cale, să-l înștiințeze pe șofer că înțelege dacă, în satul din care provine, un astfel de drum se numește uliță și are voie cu mașina pe el. La noi, însă, se numește pistă de biciclete și este strict interzis să circule pe ea vehicule cu 4 roți.

De altfel, chiar la intrare există și un semn rutier în acest sens, dar probabil că acolo unde și-a luat el carnetul n-a ajuns până la ”lecția” asta!

——————————————

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro sau pe pagina de Facebook, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Pisy 6 mai 2018 at 21:51

Trebuia anuntata politia si se alegea si cu o amenda frumusicaaa drept rasplata …..

Comentariile sunt oprite