// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO/ ȘTIREA TA: Un meltean cu jeep s-a plimbat pe pista de biciclete de pe dealul Mamut, din Alba Iulia, ca pe ulița de la el din sat

Un cititor al publicației ziarulunirea.ro a trecut, duminică, printr-o situație neplăcută, în timp ce se plimba pe pista de biciclete de pe dealul Mamut, din Alba Iulia, și a avut surpriza să fie depășit de un… jeep.

Deoarece mașina era înmatriculată în alt județ, omul a vrut să-i atragă șoferului atenția că a greșit drumul, însă drept mulțumire a primit o înjurătură.

Abaiulianul dorește, pe această cale, să-l înștiințeze pe șofer că înțelege dacă, în satul din care provine, un astfel de drum se numește uliță și are voie cu mașina pe el. La noi, însă, se numește pistă de biciclete și este strict interzis să circule pe ea vehicule cu 4 roți.

De altfel, chiar la intrare există și un semn rutier în acest sens, dar probabil că acolo unde și-a luat el carnetul n-a ajuns până la ”lecția” asta!

——————————————

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro sau pe pagina de Facebook, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Un răspuns la FOTO/ ȘTIREA TA: Un meltean cu jeep s-a plimbat pe pista de biciclete de pe dealul Mamut, din Alba Iulia, ca pe ulița de la el din sat

  1. Pisy 06.05.2018 la 21:51

    Trebuia anuntata politia si se alegea si cu o amenda frumusicaaa drept rasplata …..