Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO ȘTIREA TA| Un arici a fost făcut PRAF de o mașină, pe o stradă intens circulată din Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA| Un arici a fost făcut PRAF de o mașină, pe o stradă intens circulată din Alba

Un arici care a încercat să traverseze strada Cloșca din Alba Iulia, una dintre cele mai intens circulate străzi din orașul nostru, a sfârșit într-un mod tragic, în cursul serii de joi spre vineri.

Așa cum se poate observa și în imaginile trimise de un cititor ziarulunirea.ro, animalul a avut, din păcate, parte de un sfârșit violent, provocat de un autoturism care circula în acel moment pe stradă.

Vulpile, aricii și, asa cum s-a mai întâlnit in ultima vreme, mistreții, au devenit adevărate victime ale șoferilor din Alba, astfel de cazuri fiind întâlnite aproape săptămânal pe drumurile din județul nostru.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Nicușor Stanciu și Andrei Rațiu, poveștile impresionante de viață ale sportivilor originari din Alba și parcursul lor până la EURO 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cei doi jucători din Alba, Nicușor Stanciu și Andrei Rațiu, au impresionat o lume întreagă la meciul de luni după-masa, cu Ucraina, iar reacția lui Rațiu a devenit virală după primul gol marcat de căpitanul tricolorilor. Puțină lume le cunoaștea însă povestea de viață și parcursul în cariera fotbalistică. Andrei Rațiu, fotbalistului român care a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea