Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO/ ȘTIREA TA: Stâlp de curent ”amețit” după ce a ”făcut cunoștință” cu mașina condusă de o tânără șoferiță din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Echipajul de serviciu de la ”Electrica” Alba a avut treabă, sâmbătă dis-de-dimineață. Se pare că ”obiectul muncii” le-a fost furnizat de o șoferiță care a pierdut controlul cailor-putere și aceștia au luat-o pe lângă drum, oprindu-se într-un stâlp.

Impactul a fost destul de puternic astfel încât stâlpul să rămână ”puțin amețit” și să aibă nevoie de intervenții de specialitate pentru a fi pus pe picioare.

Potrivit cititorului care ne-a trimis pozele, ”pozna” a fost făcută pe str. Take Ionescu din Alba Iulia, în jurul orei 2.00, de o mașină Ford, condusă de o tânără de 20 de ani care, din fericire, a scăpat nevătămată.

După cum arată stâlpul, însă, bănuim că nici mașina nu se simte prea bine.

[nggallery id=4299]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea