FOTO ȘTIREA TA: Șofer cu tupeu din Alba Iulia, amendat de polițiști după ce și-a parcat mașina ”ca la expoziție”, pe pasajul din Cetate

parcare ca la expozitie03„Dacă nu mai găsesc loc de parcare în Alba Iulia, îmi las maşina unde apuc”. Acesta pare a fi motto-ul după care se ghidează unii șoferi albaiulieni, care își parchează mașina, cu tupeu, „unde apucă”, fără să mai ţină cont de vreo regulă de circulaţie şi mai ales de o regulă a bunului simţ.

Spre exemplu, ”modul de parcare” al șoferului din imagine, care, fără a se teme de vreo posibilă amendă a polițiștilor, și-a lăsat mașina parcată pe trotuar, pe Bulevardul Transilvaniei, face parte din această categorie.

INFORMARE COVID-19

Poliția Locală a fost pe fază însă și i-a lăsat acestuia ”un cadou” pe parbriz de… toată parcarea pe care a făcut-o.

”Deși are numere străine, mașina respectivă a fost văzută de mai multe ori parcată pe pasajul din Cetate. Se pare că șoferului îi place să-și parcheze mașina …ca la expoziție”, ne-a scris un cititor al site-ului care a trimis fotografiile, sâmbătă, pe adresa redacției.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Comentarii

Gicu 4 octombrie 2015 at 21:51

Fraieru

Aşa zis-a Burebista 4 octombrie 2015 at 23:16

Are numere de Italia. Ar fi bine să stea un polițist tot timpul acolo şi să amendeze pe cei care parchează tot timpul ilegal. Îşi face planul la amenzi şi chiar îl depăşeşte. Spor la treabă Poliția Rutieră!
Sunt curios cum s-a sesizat Poliția de acest caz, că doar nu s-a autosesizat din poze?

dolfi 5 octombrie 2015 at 0:15

asta nu e o noutate… in fiecare seara din week-end e la fel acolo… Orice cretin cu puța mica ori fraiera frigida… isi pun rablele la expozitie… Politia doar acum afla!? ma indoiesc.

Zoom 5 octombrie 2015 at 8:53

Articolul acesta nu are nici un efect. Cred ca mai interesant si util ar fi sa afisati paza masinii cu nr. de inmatriculare marit, usor vizibil, eventual pozat si proprietarul, sa-l vada toata lumea cat e de fromos. Asfel de atitudine, cu masini parcate unde vor muschii lor, e o sfidare grosolana a bunului simt.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...