FOTO, ȘTIREA TA. Saci de gunoaie, aruncați la marginea unei străzi din Alba Iulia. Cititor: O cameră de supraveghere costă mai puțin decât revizia la un Touareg

Saci de gunoaie stau aruncați pe strada Emil Racoviță din Alba Iulia, care duce spre cartierul Bărăbanț, iar oamenii sunt revoltați din cauza că cei care aruncă resturile menajere nu sunt pedepsiți pentru că este foarte greu să fie identificați.

Un cititor al ziarului Unirea, ediția online, a sugerat, luni, într-un mesaj trimis pe contul de Facebook al ziarului, că Primăria Alba Iulia ar trebui să achiziționeze camere de supraveghere, întrucât acestea s-au ieftinit foarte mult și sunt mai ieftine decât o revizie la un Volkswagen Touareg, făcând astfel aluzie la una dintre mașinile Primăriei Alba Iulia.

”Ultimele trei sunt făcute astăzi. Poate faceți o adresa și către primărie. La cat s-a ieftinit tehnologia, o camera video autonomă costă mai puțin decât o revizie la un Touareg și ar putea să o monteze acolo”, a scris cititorul nostru.

Nu este pentru prima dată când se aruncă gunoaie pe strada respectivă.

”Aceiași zonă. Din nou persoanele răuvoitoare își bat joc de societate”, a mai scris acesta.

Atașăm un print screen pentru necredincioși, păstrând secrete, ca de obicei, datele personale ale cititorilor noștri, furnizori importanți de știri.

–––––––––––––––––––––––––––––––––-

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pagina noastră de Facebook sau pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

5 Comentarii

Haules Baules 26 februarie 2018 at 20:26

Am si eu niste intrebari catre cititorul ofensat:
1. Sectorul de drum respectiv este in proprietate privata sau publica?
2. Terenul viran unde sunt sacii e domeniu public sau privat?
3. Camera asta autonoma functioneaza fara energie electrica? Eu nu vad niciun stalp de utilitati prin zona.
4. Ce il face sa creada pe cititor ca o camera rezolva problema pe un teren atat de vast si in diverese situatii (noapte, ceață etc)?

Dora 26 februarie 2018 at 20:52

Vai, Doamne, cati nesimtiti si scursuri ale societatii sunt!!! Alooo, Garda de Mediu, trezeste-te si fa-ti datoria! Tot judetul e la fel si voi nu reactionati nicicum!

Ion 26 februarie 2018 at 23:57

1. Drumul este public
2. Marginea drumului ii tot domeniu public
3. Unele camere functioneaza fara curent de la retea (cu acumulatori) si senzor de miscare (se folosesc la vanat da tot animale is si aia care arunca gunoaiele)
4. Ce te ofenseaza si te face sa crezi ca o camera cu IR capteaza imagini detaliate cu mistreti ca ii recunosti trofeul si nu ar capta imagini cu o masina sau o fata de taran

Camere de supraveghere 27 februarie 2018 at 16:35

Intr-adevar, ar trebui montate camere de supraveghere in zona aceea.

ALFRED 27 februarie 2018 at 16:36

Exista curent in zona, de cativa ani curentul nu mai e pe stalpi 🙂

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...