Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

FOTO/ ȘTIREA TA: Regula șoferului ”șmecher” – mașina ascunsă în parcare n-are valoare!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ce rost are să ai o mașină ”tare” dacă nu o plasezi strategic în mijlocul trotuarului, astfel încât să poată fi admirată în toată splendoarea din toate unghiurile posibilie? Răspunsul îl oferă șoferul autoturismului din imagine care a reușit să atragă atenția cetățenilor dar nu și a celor ce trebuie să vegheze la respectarea legii.

Nu e de mirare, parcarea ”de șmecher” pe zona pietonală a Bulevardului Transilvaniei a fost făcută duminică, 5 mai, când vigilența de bugetar a oamenilor de ordine a fost amorțită de vremea caldă și, probabil, de eforturile de a menține liniștea în noaptea de Înviere.

Un alt exemplu de parcare ”inteligentă” ne-a fost semnalat pe strada Scărișoara unde șoferul s-a gândit că locul mașinii este chiar în mijlocul străzii, la mai puțin de 20 de metri de intersecție.

Nu este prima dată când vă prezentăm cum regulile sunt ignorate fără sfială de ”stăpânii drumurilor” iar explicația acestui comportament este una singură: dacã în alte țări o asemenea “durere în bască” l-ar costa pe proprietar sute de euro și ridicarea mașinii, la noi nesimțirea este mult mai ieftină, chiar gratis dacă e zi de sărbătoare.

Le mulțumim cititorilor noștri pentru pozele trimise pe ”ȘTIREA TA”.

UPDATE: Pentru a elimina confuziile, precizăm că autoturismul din imagine nu aparține domnului Marcel Florea din Alba Iulia.

____________________________

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, completează formularul de la pagina ”ȘTIREA TA” iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine. (Atenție, sunt luate în considerare numai mail-urile cu date de contact reale!)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Mesaje de Dragobete 2024. Declaraţii de dragoste, felicitări şi SMS-uri pe care le poţi trimite de ziua îndrăgostiţilor la români

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mesaje de Dragobete 2024 • SMS-uri haioase și amuzante de Dragobete • Felicitări romantice, mesaje de dragoste pentru el sau ea de ziua îndrăgostiţilor la români • Mesaje sincere de iubire pentru îndrăgostiți Sărbătoare cu dată fixă în tradiţia română, Dragobetele este sărbătorit în fiecare an în 24 februarie, fiind un bun prilej în care […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea