Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Opinii - Comentarii

FOTO/ ȘTIREA TA: Regula șoferului ”șmecher” – mașina ascunsă în parcare n-are valoare!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ce rost are să ai o mașină ”tare” dacă nu o plasezi strategic în mijlocul trotuarului, astfel încât să poată fi admirată în toată splendoarea din toate unghiurile posibilie? Răspunsul îl oferă șoferul autoturismului din imagine care a reușit să atragă atenția cetățenilor dar nu și a celor ce trebuie să vegheze la respectarea legii.

Nu e de mirare, parcarea ”de șmecher” pe zona pietonală a Bulevardului Transilvaniei a fost făcută duminică, 5 mai, când vigilența de bugetar a oamenilor de ordine a fost amorțită de vremea caldă și, probabil, de eforturile de a menține liniștea în noaptea de Înviere.

Un alt exemplu de parcare ”inteligentă” ne-a fost semnalat pe strada Scărișoara unde șoferul s-a gândit că locul mașinii este chiar în mijlocul străzii, la mai puțin de 20 de metri de intersecție.

Nu este prima dată când vă prezentăm cum regulile sunt ignorate fără sfială de ”stăpânii drumurilor” iar explicația acestui comportament este una singură: dacã în alte țări o asemenea “durere în bască” l-ar costa pe proprietar sute de euro și ridicarea mașinii, la noi nesimțirea este mult mai ieftină, chiar gratis dacă e zi de sărbătoare.

Le mulțumim cititorilor noștri pentru pozele trimise pe ”ȘTIREA TA”.

UPDATE: Pentru a elimina confuziile, precizăm că autoturismul din imagine nu aparține domnului Marcel Florea din Alba Iulia.

____________________________

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, completează formularul de la pagina ”ȘTIREA TA” iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine. (Atenție, sunt luate în considerare numai mail-urile cu date de contact reale!)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

25 aprilie: Ziua Justiţiei Militare în România

Ziarul Unirea

Publicat

în

25 aprilie: Ziua Justiţiei Militare în România Anual la data de 25 aprilie este sărbătorită Ziua Justiţiei Militare, marcând, astfel, data la care, în anul 1919, a luat fiinţă Serviciul Contencios al Ministerului de Război, prin Decretul-lege nr. 1625, semnat de regele Ferdinand, act ce a marcat înfiinţarea unei structuri specializate în asigurarea asistenţei juridice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea