Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Prognoza meteo pentru următoarele zile, în zona Emil Racoviță din Alba Iulia: „Scoateți cizmele de cauciuc!”

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO ȘTIREA TA| Prognoza meteo pentru următoarele zile, în zona Emil Racoviță din Alba Iulia: „Scoateți cizmele de cauciuc!”

Prognoza meteo de săptămâna acesta se arată una nefavorabilă începerii lucrărilor de modernizare pe strada Emil Racoviță, împreună cu străzile adiacente.

Locuitorii de pe străzile din zona Racoviță au ajuns la capătul răbdărilor în ceea ce privește situația străzii, care pare să fie aceeași cu cea din satele de munte, uitate de lume: ”Nu se mai poate așa! Dacă nu ai mașină de teren, nu mai ai cum să ieși de pe stradă.”
”Vom ajunge să ieșim cu barca gonflabilă pe stradă, doar ca să putem ajunge la ”civilizație”. Este inadmisibil. Stăm pe această stradă de 10 ani și pare că nu s-a schimbat nimic de când ne-am mutat.” spune un alt locuitor din zonă.

Nici măcar șoferii de taxi nu mai intră pe stradă: ”Domnișoară, eu nu intru pe-acolo. Sunt gropi în prostie și abia ce am spălat mașina. Dacă se strică ceva din cauza gropilor plătesc din buzunarul meu, nu al firmei.”

Deși administrația municipiului Alba Iulia anunța cu surle și trâmbițe începerea lucrărilor de modernizare a zonei în continuă dezvoltare ce leaga cartierul Bărăbanț de Ampoi 3, acestea întârzie să apară. Ploile le dau bătăi de cap muncitorilor care nu pot începe lucrările, lăsând străzile să se degradeze. Primăria nu are un termen exact pentru începerea lucrărilor: ”Încă nu știu exact, am pornit procedura de achiziție! Ne dorim cât mai repede!”, a declarat primarul Gabriel Codru Pleșa.

Nimeni nu știe cât timp va mai dura actuala situație, dar un lucru e clar: Speranța celor din zonă începe să se stingă. Oare va fi și acesta un proiect ”uitat în ploaie”?


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA: Groapă de gunoi improvizată în Alba Iulia: Mormane de deșeuri pe marginea drumului, în apropierea unor cămine studențești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Groapă de gunoi improvizată în Alba Iulia: Mormane de deșeuri pe marginea drumului, în apropierea unor cămine studențești Deșeuri menajere și alimentare, resturi din construcții, bucăți de mobilier sau saci cu alte gunoaie, dar mai ales o imagine dezolantă! Asta se vede și se simte pe strada Pinului din municipiului Alba Iulia, mai precis în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea