Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Praf până la cer în Alba Iulia, în zona noului Kaufland: „La activitățile astea în țările civilizate se udă”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO ȘTIREA TA| Praf până la cer în Alba Iulia, în zona noului Kaufland: „La activitățile astea în țările civilizate se udă”

Lucrările pentru realizarea unui nou hipermarket Kaufland, în Municipiul Alba Iulia, cu acces atât de pe strada Tudor Valdimirescu, cât și de pe strada Livezii sunt în plină desfășurare.

Cetățenii care stau în zonă sunt însă departe de a fi mulțumiți cu norii de praf care se ridică din șantier, cât timp se lucrează la demolarea clădirilor existente.

Un cititor al ziarulunirea.ro ne-a trimis mai multe imagini cu situația cu care se confruntă locuitorii.

„A doua zi de aer curat în Ampoi, pe șantierul de la noul Kaufland. La activitățile astea în țările civilizate se udă”, ne-a spus albaiulianul.

În cursul săptămânii trecute a avut loc predarea de amplasament pentru realizarea unui nou hipermarket Kaufland. Valoarea investiției este de aproximativ 4.000.000 de lei fără T.V.A. și va avea o suprafață aproximativă de 6090 mp.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Indicatoare pe modelul ”plăcuței suedeze”, la adresa IPJ Alba, în Parcul dendrologic din Alba Iulia

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA: Indicatoare pe modelul ”plăcuței suedeze”, la adresa IPJ Alba, în Parcul dendrologic din Alba Iulia Patru indicatoare rutiere au fost inscripținonate cu mesaje obșcene la adresa IPJ Alba în Parcul Dendrologic din Alba Iulia. Imaginile, care surprind mai multe indicatoare rutiere cu mesaje vulgare către IPJ Alba, au fost trimise de un […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea