Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Parcarea din zona Stadion, ocupată de mormane de gunoaie și mașini pe două locuri: „Poliția locală ce face?”

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

FOTO ȘTIREA TA| Parcarea din zona Stadion, ocupată de mormane de gunoaie și mașini pe două locuri: „Poliția locală ce face?”

Parcarea din zona terenului de antrenament de la Stadionul din Cetate este plină de deșeuri și mașini parcate pe două locuri.

Un cititor al ziarulunirea.ro ne-a trimis pe adresa redacției mai multe imagini care ilustrează situația din zonă.

„Parcarea din zona stadionului mic, ocupată de mormane de gunoi. Pe lângă că plătim taxe de parcare de 600 lei pe an, pentru persoane juridice, locurile sunt ocupate de o mașină pe 2 locuri. Sunt ocupate mai bine de 5 locuri de parcare. Polița locala ce face???”, a transmis albaiulianul.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Coadă de sute de metri în trafic la Alba Iulia. Mașinile avansează foarte greu la bariera de pe strada Mărășești, lângă centură

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA: Coadă de sute de metri în trafic la Alba Iulia. Mașinile avansează foarte greu la bariera de pe strada Mărășești, lângă centură O coadă de sute de metri s-a produs vineri dimineața, 17 mai, pe strada Mărășești cu centura. Traficul se mișcă foarte lent. Imaginea a fost trimisă pe adresa redacției ziarulunirea.ro […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea