Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO, ȘTIREA TA Parcare sfidătoare la Alba Mall. Cine i-a dat carnetul?

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un șofer a sfidat orice limită a bunului simț și pe ceilalți participanți la trafic sau, pur și simplu, nu știe cum trebuie să-și parcheze autoturismul.

parcare Alba Mall02

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Din imaginile trimise se poate observa cum șoferul a intrat doar cu roțile din față în parcarea special amenajată la centrul comercial Alba Mall.

parcare Alba Mall01

Modul în care șoferul a ales să-și lase mașina este cel puțin bizar. În acest fel, și fără un motiv, a reușit să-i încurce pe ceilalți participanți la trafic care au reacționat trimițând imaginile pe adresa redacției cu scopul de a trage un semnal de alarmă și de a transmite polițiștilor că astfel de aroganțe nu trebuie să rămână nesancționate.

––––––––––––––––-

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, completează formularul de la pagina ”ȘTIREA TA” iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine. (Atenție, sunt luate în considerare numai mail-urile cu date de contact reale!)

(V.N.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

De la catedră la afacere cu roșii și flori în Rădești: Schimbarea radicală pe care a făcut-o un fost profesor din pasiune pentru grădinărit

Bogdan Ilea

Publicat

în

De la catedră la afacere cu roșii și flori în Rădești: Schimbarea radicală pe care a făcut-o un fost profesor din pasiune pentru grădinărit Grădinăritul este mai mult decât un hobby pentru mulți. Este o pasiune care le permite să se conecteze cu natura și să creeze spații pline de viață și frumusețe. Această activitate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea