Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: O șoferiță a oferit ”parcarea” verii la Alba Iulia. Cum s-a blocat cu mașina peste o bordură

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ce faci când încerci să te parchezi și reușești să blochezi mașina peste o bordură? Unii conducători auto ar efectua mai multe manevre și ar încerca să remedieze problema. Ei bine, o șoferiță la Alba Iulia a găsit altă variantă.

Femeia a încercat să parcheze autoturismul regulamentar, dar a reușit în schimb să ofere parcarea verii în municipiul Alba Iulia.

Totul s-a petrecut în parcarea Alba Mall, unde domna în cauză a rămas blocată cu mașina peste o bordură.

Și ca meniul să fie complet, cum nu a răzbit nici cum să scoată mașina încălecată peste bordură și spațiul verde, în ajutor a fost chemată o mașină de intervenție care a reușit să elibereze bolidul.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA | Vulpe nonșalantă, la plimbare prin Cetatea Alba Carolina: Apariție surpinzătoare pe răcoare, la primele ore ale dimineții

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vulpe nonșalantă, la plimbare prin Cetatea Alba Carolina: Apariție surpinzătoare pe răcoare, la primele ore ale dimineții Vulpea care își face veacul în zona Cetății Alba Carolina a fost surprinsă din nou la plimbare duminică dimineața, nu departe de Catedrala Reîntregirii. Citește și: FOTO ȘTIREA TA| „Turist” nocturn în Alba Iulia: Cumătra vulpe, plimbare la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea