// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO, ȘTIREA TA. O nouă parcare neregulamentară, la Alba Iulia: ”Am crezut că intră cu BMW-ul în mall”

O nouă parcare neregulamentară este sancționată de cititori ai ziaruluiunirea.ro, care au trimis, miercuri, o fotografie cu un BMW parcat aproape de intrarea din spate a centrului comercial Alba Mall.

”Am crezut că intră cu BMW-ul în mall. Poate s-a grăbit la film. Întârzia dacă o lăsa regulamentar? Mai erau locuri. Nu e o scuză”, ne scrie cititorul pe adresa redacției.

Acesta se arată încă o dată nemulțumit de atitudinea șoferului. ”Cum ar fi dacă am parca toți la fel?”, a mai scris acesta.

——————————————

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro sau pe pagina de Facebook, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419