Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO/ ȘTIREA TA: O alee din Parcul Unirii se ”scufundă” – capcană pentru bicicliști și pietoni în proaspăt renovata Cetate din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

pavaj cetate008La mai puțin de un an de la recepționarea lucrărilor de reabilitare de pe Latura de Vest a Cetății Alba Carolina, pe una dintre din Parcul Unirii bicicliștii sunt în pericol să-și spargă capul iar pietonii trebuie să fie foarte atenți pe unde calcă, dacă nu vor să ajungă la spital. Și asta pentru că pavajul din zona respectivă este atât de denivelat încât dă senzația că se ”scufundă”.

Situația ne-a fost semnalată de un cititor pe care doar norocul și îndemânarea l-au salvat de o căzătură zdravănă cu bicicleta, zilele trecute. Acesta a precizat că apreciază felul în care arată acum Cetatea, însă nu se aștepta să apară deteriorări într-un timp atât de scurt și îi roagă pe cei care administrează orașul să inspecteze cu atenție și să remedieze la timp problemele care apar.

Reamintim că inaugurarea Laturii de Vest a Cetății a avut loc în urmă cu 9 luni. În zonă s-au desfășurat ample lucrări de reabilitare care au durat aproape 3 ani. Costurile totale ale proiectului s-au ridicat la suma de 15 milioane de euro, din care 11 milioane de euro au fost bani europeni.

[nggallery id=2299]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc! Tudor Limbean, cunoscut ca și Micul Patriot din județul Alba, nu putea lipsi de cel mai mare eveniment dedicat diasporei românești din Belgia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea