FOTO ȘTIREA TA: Noroiul stăpânește un cartier din Cîmpeni. „Nu mai putem cu mizeria asta”

Paul Voicu - Primar 2020

Familiile ce locuiesc în cartierul Muncel din Câmpeni, mai ales cei de pe strada Horea, au ajuns în culmea disperării și roagă administrația locală să îi asculte.

ELIT

Străzile lor nu au văzut asfalt și la cel mai mic picur de ploaie devin ulițe din care nu lipsesc bălțile, noroaiele și mizeria. Oamenii vor ca civilizația să ajungă și la ei în cartier.

Revoltați, aceștia ne-au contactat pe adresa redacției și ne-au cerut să arătăm “minunea” de pe strada lor. Băltoace și noroi, totul e guvernat de mizerie.

Mihail David - 2020

Probabil acest cartier figurează ca și făcut, altfel nu se poate explica cum în anul 2018 nu s-a gândit nimeni să reabiliteze aceste străzi măcar odată.

“Vă rugăm să ne ajutați și pe noi. Plătim taxe. Pentru ce oare?”, ridică problema oameni ce locuiesc pe strada Horea. Un alt localnic, tot de pe aceeași stradă, ne-a spus că „Nu mai putem cu mizeria asta. Nu mai putem intra cu mașinile la casele noastre. Până la urmă aici trăim și cu toții până ajungem în oraș ne umplem de noroaie la fiecare ploaie”.


Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pagina noastră de Facebook sau pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...