Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO/ Știrea ta: ”Noroc cu copacul! Din cauza degradării DJ 107K, o mașină era gata să ajungă într-o râpă, în localitatea Ivăniș din comuna Întregalde”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pasagerii unui autoturism au scăpat ca prin minune dintr-un incident rutier care putea să aibă urmări foarte grave. Din cauza stării avansate de degradare în care se află DJ 107K, pe raza localității Ivăniș din comuna Întregalde, autoturismul a fost ”la un pas” să ajungă într-o râpă, cu tot cu ocupanți.

Imagini de la dezastrul prevenit de un copac, au fost postate pe rețeaua de socializare alături de următorul text:

”Un eveniment trist s-a petrecut pe DJ 107 K in Ivanis. Acest drum a fost uitat prin sertare si nepasarea ori grija fata de „cine da mai multa spaga” au facut ca drumul, desi judetean, sa se degradeze pana la surpare. O masina cu artisti a cazut intr-una din aceste gauri lasate de surparea drumului si numai norocul a facut ca artistii sa scape teferi. Masina s-a oprit intr-un pom, altfel ar fi cazut/rasturnat in rapa ! Voi trimite datele catre CJ Alba si publicatii/TV”.

[nggallery id=4417]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

RADARE de WEEKEND în județul Alba: Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 27-28 aprilie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

RADARE de WEEKEND în județul Alba: Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 27-28 aprilie 2024 Inspectoratul de Poliție Județean Alba a comunicat amplasarea radarelor pe drumurile din județ, în perioada 27-28 aprilie 2024. Citește și: Codul Rutier 2024: Trusa de prim-ajutor sau triunghiurile reflectorizante nu or să mai fie obligatorii pentru o anumită categorie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea