FOTO ȘTIREA TA: Nesimțire în parcarea supermarket-ului Lidl de la Aiud! A parcat pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități, chiar dacă erau locuri libere în parcare

Locurile de parcare special amenajate în zona supermarketurilor, pentru persoanele cu handicap fizic, sunt vânate de către șoferii aiudeni. În parcarea magazinului Lidl din Aiud, un șofer s-a gândit să parcheze pe acest spațiu, chiar dacă nu sufereau de nici o boală fizică care să le permită acest lucru.

Șoferul s-a întors pe picioarele lui din magazin după mai bine de jumătate de oră după ce a parcat și și-a așezat cumpărăturile în portbagaj.

Zi de zi vedem în parcările supermarketurilor șoferi uituci, cu autoturisme care stau bine mersi pe locul de parcare pentru persoanele cu handicap, fără să aibă în geam nici un însemn, iar mașina nu era modificată special pentru o persoană cu dizabilități.

De menționat este faptul că în parcarea magazinului, erau destule locuri de parcare, astfel, conducătorul auto nu are nici o scuză.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...