// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO/ ȘTIREA TA: Mașină incendiată pe strada Brădișor din Alba Iulia. Zvonuri privind o posibilă răzbunare

Imagini cu o mașină făcută scrum, pe strada Brădișor din Alba Iulia, ne-au fost trimise de un cititor. Se pare că e vorba despre o incendiere iar locatarii din zonă discută despre o posibilă răzbunare.

Incidentul s-ar fi produs în noaptea de miercuri spre joi, iar lângă autoturism s-ar fi gasit un bidon de benzină.

IPJ Alba confirmă că incendiul a avut loc, în jurul orei 4.00. Au intervenit pompierii din Alba Iulia, care au stins focul și în urma cercetărilor au stabilit că e vorba de o incendiere. Polițiștii au demarat o anchetă pentru comiterea infracțiunii de distrugere.

UPDATE ISU Alba: În data de 14 martie 2018, la ora 04:07, dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Unirea” al judeţului Alba a fost anunţat despre producerea unui incendiu la un autoturism aflat într-o parcare, pe str. Toporașilor din municipiu. La faţa locului s-au deplasat două echipaje (șapte subofiţeri) din cadrul Detașamentului de pompieri Alba Iulia, cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă și o ambulanță SMURD. La sosirea echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta generalizat.  Ca urmare a acestui eveniment, autoturismul a ars în proporție de 90 %. S-au salvat şi protejat, în urma intervenţiei, bunuri materiale în valoare de aproximativ 500 lei, pierderile materiale fiind evaluate la aproximativ 9.000 lei.

În urma cercetărilor făcute de pompierii militari și polițiști, s-a stabilit ca și cauza probabilă de incendiu, folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419