Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO, ȘTIREA TA Mașina din care a coborât un fost deputat, parcată șmecherește, în fața Prefecturii Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

parcare masina Olar02O mașină din care a coborât fostul deputat de Apuseni și actualul secretar al comunei Horea, Corneliu Olar a fost parcată în această amiază șmecherește, în fața trecerii de pietoni și la 2-3 metri de treptele clădirii unde funcționează Instituția Prefectului și Consiliul Județean Alba.

Nu știm dacă Corneliu Olar se afla la volanul mașinii și el a realizat această parcare demnă de toată ”amenda”, însă surse demne de luat în seamă susțin că el a coborât din ea.

Dacă el s-a aflat la volan, probabil a confundat Prefectura Alba cu Primăria Horea unde credem că are un loc rezervat cât mai aproape de intrare.

Corneliu Olar este o ”figură” cunoscută pe scena politică, el fiind între 1992-1996 consilier local la Horea; între 1996-2008 primar la Horea, iar între 2008-2012 deputat PDL în Parlamentul României, iar acum secretar al comunei Horea. Pe lângă vasta experiență pe care a dobândit-o în funcțiile publice deținute mai trebuie să precizăm că are și studiile necesare, absolvind (în anul 2002) Facultatea de Ştiinţe Juridice și în 2004 un master în Drept.

Corneliu Olar a declarat ulterior că nu se afla la volanul mașinii.

Fotografiile au fost trimise astăzi de un cititor al ziaruluiunirea.ro.

[nggallery id=2380]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Pompierii intervin la Alba Iulia, pe Calea Moților, pentru îndepărtarea unor elemente de construcție

Bogdan Ilea

Publicat

în

Pompierii intervin la Alba Iulia, pe Calea Moților, pentru îndepărtarea unor elemente de construcție Joi, 25 aprilie, pompierii din Alba Iulia, intervin pe Calea Moților, în jurul orei 11:30, pentru îndepărtarea unor elemente de construcție. Potrivit IPJ Alba, detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru îndepărtarea unor elemente de construcție în mun. Alba Iulia, Calea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea