Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO ȘTIREA TA: Măcel la Câmpeni. Mai mulți câini au fost împușcați și lăsați pe câmp, aproape de casele oamenilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Masacru în plină zi la Câmpeni. Cel puțin asta spun oamenii din oraș, care au privit îngroziți câinii împușcați și lăsați în plin câmp, aproape de casele lor.

Imaginile au fost trimise pe adresa redacției de către un cititor ziarulunirea.ro care spune că fotografiile au fost făcute chiar în ziua de Paști. Potrivit oamenilor, inclusiv câinii care aveau stăpâni au fost împușcați.

“Uitați cum sunt omorâți câinii din orașul Câmpeni. Imaginile pe care vi le trimit sunt făcute în ziua de Paște, pe Muncel, o stradă cu locuințe, cu copii mulți. Oamenii, cei care i-au omorât, sunt cei din primărie, dar eu știu ca nu așa se face, îi omori și îi lași pe câmp, mai jos de casele oamenilor. Au omorât tot ce au prins, inclusiv câinii cu stăpân,” spune cel care a fotografiat urmările carnagiului.

Din imaginile primite se pot observa trupurile neînsuflețite ale unor câini, care zac pe câmp și sânge care pătează pământul. Autorii masacrului canin de la Câmpeni rămân neidentificați până acum, dar locuitorii speră ca cei care au ucis fără milă și remușcare bietele animale să fie descoperiți și pedepsiți conform legislației în vigoare.

Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!

[nggallery id=5428]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea