// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO ȘTIREA TA: Măcel la Câmpeni. Mai mulți câini au fost împușcați și lăsați pe câmp, aproape de casele oamenilor

Masacru în plină zi la Câmpeni. Cel puțin asta spun oamenii din oraș, care au privit îngroziți câinii împușcați și lăsați în plin câmp, aproape de casele lor.

Imaginile au fost trimise pe adresa redacției de către un cititor ziarulunirea.ro care spune că fotografiile au fost făcute chiar în ziua de Paști. Potrivit oamenilor, inclusiv câinii care aveau stăpâni au fost împușcați.

“Uitați cum sunt omorâți câinii din orașul Câmpeni. Imaginile pe care vi le trimit sunt făcute în ziua de Paște, pe Muncel, o stradă cu locuințe, cu copii mulți. Oamenii, cei care i-au omorât, sunt cei din primărie, dar eu știu ca nu așa se face, îi omori și îi lași pe câmp, mai jos de casele oamenilor. Au omorât tot ce au prins, inclusiv câinii cu stăpân,” spune cel care a fotografiat urmările carnagiului.

Din imaginile primite se pot observa trupurile neînsuflețite ale unor câini, care zac pe câmp și sânge care pătează pământul. Autorii masacrului canin de la Câmpeni rămân neidentificați până acum, dar locuitorii speră ca cei care au ucis fără milă și remușcare bietele animale să fie descoperiți și pedepsiți conform legislației în vigoare.

Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

11 Răspunsuri la FOTO ȘTIREA TA: Măcel la Câmpeni. Mai mulți câini au fost împușcați și lăsați pe câmp, aproape de casele oamenilor

 1. adi 11.04.2018 la 19:24

  “Din imaginile primite se pot observa trupurile neînsuflețite ale unor câini” – inlocuiesc “caini” cu animale si te invit sa mergi la raionul cu carne al oricarui supermarket.
  Vei gasi masacru ovin,bovin,porcin, piscin si altele.
  Chiar si perversiuni necrofile implicand fum,condimente, tepusi in care sunt trase diverse parti din trupurile neînsuflețite ale unor animale.

  Si desigur, dupa oripilarea traita la vazul “trupurile neînsuflețite ale unor câini” poti incerca din mielul aflat in cuptor. Din fericire, el n a sfarsit pe camp.

  Cata ipocrizie!

  • Eu 12.04.2018 la 1:37

   Nu ai inteles deloc ideea de baza,din cate stiu animalele se sacrifica in locuri speciale,nu in mijlicul orasului si apoi abandonate acolo! Apropo,daca o alice ajungea in ochiul cuiva,de ex,tot ipocrizie era!? Sti ca nu ai voie sa folosesti orice arma,nici de aersoft,decat in conditii anume!?

 2. Corleone 11.04.2018 la 21:12

  Urat … incredibil de urat! Imi este scarba sa fiu contemporan ca astfel de brute!

  “Putem judeca inima unui om dupa modul in care trateaza animalele.” (Kant)

 3. Ipocrizie 11.04.2018 la 21:58

  “Adi”are dreptate. Câtă ipocrizie. Dar copii care mor de foame prin orfelinate? Sau animalele sacrificate pt blană.

 4. adrian 11.04.2018 la 22:29

  Barbari…. ce drept aveau bestiile cu chip uman sa ia viata cainilor??!! Astia omoara azi un caine, maine un om…

 5. dolfi 11.04.2018 la 23:31

  ipocrizie maxima. Nu era mai bine daca nu-i impusca si-i exportau in alba iulia, clandestin cum fac altii?
  Va tot scandalizati din orice si va mirati ca mielu la poarta noua da’ n-ati ridica un pai de jos. Implicati-va sa nu mai fie cretini din cauza carora ajung hoti sa ne conduca, sau din cauza carora apar caini fara stapan…

 6. zoro 12.04.2018 la 9:53

  Cainii se tin in curte nu pe camp,iar cei de la stana se tin legati iar cei de la oi trebuie sa aiba jujeu conform normelor in vigoare iar cainii care sant pe camp se considera caini vagabonzi si se pot inpusca conform legii in vigoare,dar la noi toti au drepturi dar obligatii ba!!!!

 7. dog 12.04.2018 la 14:21

  adi & ipocrizie, mergeti va rog frumos la un psiholog,psihopatii si antisocialii viitori criminali au exact modul vostru de exprimare. Nu pot decat sa va doresc aceeasi soarta, batu-v-ar mnezo de imbecili.

 8. Eu 12.04.2018 la 17:08

  Stimate Corleone,ai dreptate,e f.urât.Si da,asa e,arIenii lui kant tratau animalele mai bine decat oamenii.Cand latra blondi(cateaua cainelui hidler)taceau generalii.Asa ca te rog mult,nu-l mai cita pe a(e)rIanul de kant,e cel mai sinistru exemplu.

 9. Tony 12.04.2018 la 20:32

  De vina este primarul care a pierdut controlul asupra angajatilor sai.
  Daca nu e in stare de o solutionare may buna-JOS CU PRIMARUL!!!

  Pentru cazuri ca aceasta in tarile civilizate capetele conducatorilor cad si se acorda multi ani de inchisore.
  Rusine!

 10. Eu 13.04.2018 la 2:33

  De ce-mi tineti comentariul,va rog?