// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO, ȘTIREA TA. În Alba Iulia ar trebui să existe reguli de circulație și pentru animale, nu? Porci, cai, măgari

Internauții se întreabă dacă în Alba Iulia ar trebui să existe reguli de circulație pentru animale, având în vedere că se întâlnesc, de multe ori, în trafic, cu porci și cai.

Postarea cu doi porci plimbându-se pe Bulevardul Republicii din Alba Iulia a stârnit diverse comentarii. Oamenii s-au obișnuit cu gândul că orașul nu poate scăpa de porcii comunitari și nu le mai rămâne decât să facă haz de necaz.

”In Alba Iulia ar trebui să existe reguli de circulație și pentru animale, nu? Porci, cai… măgari…”, a scris o persoană pe Facebook.

____________________

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pagina noastră de Facebook sau pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419