Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Gunoaie și focar de infecție lângă Ighiu. Cum arată marginea satului?

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un cititor ziarulunirea.ro ne-a direcţionat atenţia asupra unei probleme GRAVE dintr-o comună din apropiere de Alba Iulia. Este vorba de groapa de gunoi ce a apărut în comuna Ighiu, la marginea satului cu același nume, un adevărat focar de infecţie şi o pată neagră pe imaginea acelor locuri.

O zonă frumoasă este un pericol ecologic pentru toţi sătenii şi nu numai. Această “groapă de gunoi” este amplasată la nici 10 metri de casele oamenilor.

“Nu am putut sta nepăsător. Focar de infecție în comuna Ighiu, la mai puțin de 10 metri de casele oamenilor. Păcat că numai așa am putut face poze, dar nu te poți apropia ”, spune cel care a făcut pozele.

Peste tot se văd împrăștiate resturi menajere, însa, toate aceste lucruri nu par să-i deranjeze pe șefii administrației locale din Ighiu, atâta timp cât nimeni nu face nimic pentru rezolvarea situației. Probabil, au alte probleme mult mai importante decât curățenia.

Tragem un semnal de alarmă, în speranţa că situaţia va fi rezolvată în curând şi aceste focare de infecţie vor dispărea din zonă, iar odată cu dispariţia gunoaielor se vor lua măsurile administrative ca aceste “gropi de gunoi” să nu mai reapară!

[nggallery id=5016]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA: Aproape de o tragedie, după două depăşiri extreme pe un drum din Alba. Imaginile surprinse de o cameră de bord

Ziarul Unirea

Publicat

în

Aproape de o tragedie, după două depăşiri extreme pe un drum din Alba. Imaginile surprinse de o cameră de bord Un şofer a fost aproape de a provoca o tragedie miercuri, după două depăşiri extrem de periculoase făcute pe un drum cu două benzi. Imaginile au fost surprinse de o cameră de bord, pe drumul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea