Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| FOCAR de infecție și miros neplăcut în Alba Iulia, lângă pubelele „smart”. „Pubela de sticle a fost blocată toată săptămâna”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOCAR de infecție și miros neplăcut în Alba Iulia, lângă pubelele „smart”. „Pubela de sticle a fost blocată toată săptămâna”

Modulele de colectare selectivă instalate în cursul acestui an în municipiul Alba Iulia, mai specific cele din zona blocului M9 din cartierul „Cetate”, au devenit încet niște focare de mizerie și miros neplăcut.

Un cititor ziarulunirea.ro a trimis pe adresa redacției o serie de fotografii în care se poate observa cum mai multe persoane au decis să își arunce gunoiul menajer exact lângă containerul aferent, făcând astfel posibilă o „vizită” din partea dăunătorilor.

„Așa arată treaba lângă coșurile de gunoi într-o zi de luni pe la 11-12.

La 100 de metri de cetate/parc/catedrala.

Mai exact, în față la M9 (Bulevardul 1 Decembrie)

Se poate vedea faptul că este plin de ambalaje, cartoane, sticle, lucru ce denotă că magazinele din jur pur și simplu își aruncă resturile lângă coșurile de gunoi.

Nu cred că e permis.

Pubela de sticle a fost blocată toată săptămâna din cauza încărcării excesive.”, au fost cuvintele cititorului ziarulunirea.ro, care ne-a trimis aceste fotografii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Indicatoare pe modelul ”plăcuței suedeze”, la adresa IPJ Alba, în Parcul dendrologic din Alba Iulia

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA: Indicatoare pe modelul ”plăcuței suedeze”, la adresa IPJ Alba, în Parcul dendrologic din Alba Iulia Patru indicatoare rutiere au fost inscripținonate cu mesaje obșcene la adresa IPJ Alba în Parcul Dendrologic din Alba Iulia. Imaginile, care surprind mai multe indicatoare rutiere cu mesaje vulgare către IPJ Alba, au fost trimise de un […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea