FOTO ȘTIREA TA/ Dublă a unui șofer clujean, la Alba Iulia: s-a parcat și pe trotuar și în stația de autobuz

Profitand de indolența autorităților, foarte mulți șoferi aleg, zi de zi, să parcheze neregulamentar. Un conducător auto și-a parcat mașina înmatriculată în Cluj, în stația de autobuz din zona Mercur, la Alba Iulia, dar și pe trotuar.

Dublă pentru un șofer clujean, sâmbătă, la Alba Iulia. Un cititor ziarulunirea.ro a aflat în prima zi de weekend cum se parchează la Cluj: și în stația de autobuz și pe trotuar.

INFORMARE COVID-19

Dacă în fiecare zi te lovești de o mașină parcată până în buza casei scării, ajungi să consideri că așa e normal. Că legea permite.

Pe cine mai deranjează mașinile parcate pe trotuare? Autovehiculele lăsate pe spațiile rezervate persoanelor cu dizabilități deși cei care le conduc nu au niciun handicap (în afară de faptul că le lipsește bunul simț) și nici nu transportă persoane cu dizabilități.

Sau cei care nu dau prioritate pietonilor aflați pe trecerile destinate lor. Pe mai nimeni. Toate sunt considerate normale.


 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

Eu 28 octombrie 2017 at 18:39

Ce nu va place”invidiosilor”?Nu vedeti ce masina am?Sic!
Acum,serios vorbind,am mai zis asta,masina ma obliga sa am „atitudine”.Stimate cititor care-mi zici ca-s frustrat cu Logan,am dreptate ori ba?

dolfi 28 octombrie 2017 at 20:51

pt asemenea parcare, atitudinea cetateneasca corecta e: pana la toate 4 rotile, si cateva lovituri cu parul in toate geamurile. ca sa simta „invidia” cetatenilor, cocalaru pilot al rablei.

Eu 28 octombrie 2017 at 23:27

Aveti perfecta dreptate,stimata(e) Dolfi.In plus,cred ca merge scris cu un cui:nu ne pasa ca ai benveu.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...