Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, ȘTIREA TA Capcană în ”biscuiți”, pe un trotuar din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pietonii și mai ales șoferii sunt obișnuiți să întâlnească gropi sau crăpături în asfalt, formate din cauza lucrărilor de calitate ”superioară”, chiar la mai puțin de un an de la recepția tehnică. Arareori întâlnesc gropi, la propriu, formate pe trotuarele pavate cu dale.

groapa trotuar05Ei bine, uite că se poate. De pe un trotuar aflat în cartierul Arnsberg, în vecinătate cu Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia, câteva zeci de dale au fost scoase și aruncate pe spațiul verde.

Ar putea fi vorba despre o vandalizare ori de o lucrare ”bine” făcută care, având în vedere că zona nu este foarte luminată, ar putea duce la mici accidente.

”Fie că e o lucrare de 2 bani, fie ca trotuarul a fost vandalizat de niște necunoscuți, cei abilitați să ia măsuri nu trebuie să lase lucrurile așa. Mi-e teamă că o să trec pe acolo cu 4-5 beri la bord și, Doamne Ferește, o să-mi rup ceva”, ne-a scris cititorul pe adresa redacției.

Este de precizat că trotuarele pavate cu dale din Alba Iulia au rezistat foarte bine, spre deosebire de alte lucrări.

___________________________

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne pe adresa [email protected], iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine. (Atenție, sunt luate în considerare numai mail-urile cu date de contact reale!)

(V.N.)

[nggallery id=588]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea