Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO/ ȘTIREA TA: Asfaltare de mântuială în Stremț. Cetățenii speră fie ascultați măcar acum, în perioada specifică ”realizărilor”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O cititoare ne-a semnalat, astăzi, situația infrastructurii rutiere din localitatea Stremț. Aceasta ne-a trimis un mesaj și poza de mai jos, cu rugămintea de a-i ajuta pe localnici să se facă auziți, în speranța ca măcar în această perioadă specifică, în care de obicei autoritățile reacționează prompt la solicitările cetățenilor, să se rezolve problema.

gropi-stremt

”Am fost in vizita la o matusa a mea in STREMT. Am ramas uimita de cum arata strada ei. Priviti si dv in ce hal sunt primele doua strazi (cum se intra in localitate dinspre Teius, pe stanga). Lucrarile au fost demarate anul trecut, au asfaltat de mantuiala, stricand bunatate de drum pietruit, pentru ca apoi, in luna august a acestui an sa rupa asfaltul in locurile unde a cedat. Toata luna august, o echipa de muncitori a pierdut vremea pe acolo, facand numai galagie si mizerie, dupa care la un moment dat au plecat lasand strazile asa cum se vede. Se aude ca nu mai sunt bani sau ca nu mai raspund la telefon (fiind o echipa adusa din… zona Moldovei! Matusa (si nu numai ea), face apel prin intermediul ziarului dv., la bunul simt si spera ca acum in campanie electorala, poate se rezolva si aceste doua strazi ptr ca nu se mai poate circula, odata cu venirea iernii”, se arată în mesaj.

––––––––––––––––––––––––––––––––

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa [email protected], iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea