// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO, ȘTIREA TA: Apel al unei mame către Primăria Sebeș pentru îngrădirea lacului: Dacă un copil cade și nu îl vede nimeni, ce se întâmplă?

O femeie sesizează prin intermediul redacției Primăria municipiului Sebeș, pentru urgentarea lucrărilor de îngrădire a lacului de lângă biserică, astfel încât să se asigure că nu există incidente.

”Vreau sa fac o sesizare cu privire la indiferenta primăriei față de siguranța copiilor care se joacă la locul amenajat lângă catedrala. Ca mama, nu înțeleg de ce nu se urgentează îngrădirea lacului. Ce așteaptă primăria? Sa existe noi victime? De data aceasta copii?”, a scris femeia.

De asemenea, ea a trimis și imagini în care se ilustrează prezența unui copil aplecat peste bordură.

”Am surprins astăzi un copil aplecat peste bordura. Daca, accidental, cădea în lac si nu îl vedea nimeni ce se întâmpla? Vă rog sa sesizați primăria printr-un articol destinat acestui subiect! Mulțumesc!”, a mai scris femeia.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Un răspuns la FOTO, ȘTIREA TA: Apel al unei mame către Primăria Sebeș pentru îngrădirea lacului: Dacă un copil cade și nu îl vede nimeni, ce se întâmplă?

  1. Nico Gheorghioiu 14.04.2018 la 15:09

    Multumesc pentru articol! Sper ca reprezentantii primariei sa observe gravitatea lucrurilor amanate de atata timp!