Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO, ȘTIREA TA: Apel al unei mame către Primăria Sebeș pentru îngrădirea lacului: Dacă un copil cade și nu îl vede nimeni, ce se întâmplă?

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O femeie sesizează prin intermediul redacției Primăria municipiului Sebeș, pentru urgentarea lucrărilor de îngrădire a lacului de lângă biserică, astfel încât să se asigure că nu există incidente.

”Vreau sa fac o sesizare cu privire la indiferenta primăriei față de siguranța copiilor care se joacă la locul amenajat lângă catedrala. Ca mama, nu înțeleg de ce nu se urgentează îngrădirea lacului. Ce așteaptă primăria? Sa existe noi victime? De data aceasta copii?”, a scris femeia.

De asemenea, ea a trimis și imagini în care se ilustrează prezența unui copil aplecat peste bordură.

”Am surprins astăzi un copil aplecat peste bordura. Daca, accidental, cădea în lac si nu îl vedea nimeni ce se întâmpla? Vă rog sa sesizați primăria printr-un articol destinat acestui subiect! Mulțumesc!”, a mai scris femeia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA: Groapă de gunoi improvizată în Alba Iulia: Mormane de deșeuri pe marginea drumului, în apropierea unor cămine studențești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Groapă de gunoi improvizată în Alba Iulia: Mormane de deșeuri pe marginea drumului, în apropierea unor cămine studențești Deșeuri menajere și alimentare, resturi din construcții, bucăți de mobilier sau saci cu alte gunoaie, dar mai ales o imagine dezolantă! Asta se vede și se simte pe strada Pinului din municipiului Alba Iulia, mai precis în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea