Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO: Start la distracţie pe gheaţă! S-a deschis patinoarul din parcarea Alba Mall

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Noul patinoar din parcarea Centrului comercial Alba Mall şi-a deschis miercuri porţile pentru amatorii de sporturi de iarnă pe gheaţă. Cei pasionaţi de frumosul dans al patinajului, dornici de puţină distracţie în aer liber, au şansa, începând de astăzi, să-şi testeze aptitudinile pe primul patinoar deschis în oraş. Zeci de perechi de patine noi-nouţe aşteaptă să fie încălţate. Vineri se va deschide şi celălalt patinoar din Piaţa Cetăţii, odată cu inaugurarea Parcului Sărbătorilor de Iarnă.

 La ora realizării imaginilor (17.00), doi dintre cei mai nerăbdători albaiulieni au încălţat patinele pentru prima dată în acest an, bucurându-se de luciul de gheaţă al patinoarului nou inaugurat în parcarea Alba Mall.

Taxa de intrare la patinoar este de 15 lei, patinele fiind incluse în preţ, iar programul de funcţionare al acestuia este în timpul săptămânii,  între orele 12.00 – 22.00, iar sâmbăta şi duminica, între orele 10.00 – 23.00.

 Reprezentanţii centrului comercial pregătesc şi o zonă de recreere unde vor fi comercializate  produse alimentare de iarnă, aceasta urmând să fie deschisă vineri.

 Patinoarul se întinde pe o suprafaţă de aproximativ 400 de metri pătraţi şi va fi deschis până la sfârşitul lunii februarie, sau chiar mai mult dacă  vremea va fi favorabilă.

[nggallery id=814]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a petrecut în data 25 aprilie, în Alba Iulia, zona Dedeman, între două mașini care s-au tamponat. Pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin cu două autospeciale, 1 ASAS și 1 EPA pentru asigurarea măsurilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea