Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO Stadiul lucrărilor la Centrul de tineret și Liceul din Teiuș. Continuă și modernizarea străzilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Stadiul lucrărilor la Centrul de tineret și Liceul din Teiuș. Continuă și modernizarea străzilor

La Teiuș continuă lucrările la Centrul de Tineret și la Liceul din oraș. În paralel, se lucrează și la modernizarea străzilor.

Citește și: VIDEO | Băile de la Ocna Mureș, aproape independente energetic: Au fost montate panouri pentru curent electric și apă caldă

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

”Se finalizează tencuiala decorativă pe exteriorul clădirii principale a liceului nostru, în paralel cu lucrul la interioare, care sunt finalizate într-un procent de peste 70%!”, a anunțat Primăria Teiuș.

În ceea ce privește Centrul Multifuncțional al orasului, se lucrează la amenajările interioare și la montajul instalațiilor termice și de ventilație.

Lucrările de modernizare a străzilor din oraș ating acum scurgerile pluviale pe strada Parcul Mihai Viteazul, cu descărcare în Valea Geoagiului.

Reamintim că la începutul lunii februarie s-au montat noile centrale, moderne și eficiente care vor asigura agentul termic și apa caldă până la cuplarea cu noile pompe de căldura NIBE! Sistemul de încălzire al liceului va permite, alături de lucrarile de reabilitare termică la corpurile de clădiri, reducerea consumurile de gaz metan cu peste 30%, în paralel cu o creștere exponențială a confortului și siguranței elevilor și profesorilor.

De asemenea, din cauza temperaturile destul de scăzute de la sfârșitul lunii ianuarie, constructorul ,,Centrului multifunctional” de pe ,,Locul Târgului” și-a transferat fortele spre lucrările interioare. Astfel, a fost finalizat peretele cortină din sticlă ce oferă o panoramă splendidă asupra zonei, iar închiderile interioare la sălile multisport, bowling, multimedia erau finalizate într-un procent de 70%. Mozaicul piscinei a fost montat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

MESAJE de PAŞTE 2024 haioase. Cele mai amuzante și „funny” urări de trimis prietenilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

MESAJE DE PASTE HAIOASE • MESAJE de PASTE 2024 amuzante. SMS-uri haioase de Sfintele Paşti • URARI și FELICITARI de PASTE hazlii Ai un prieten cu simţul umorului dezvoltat? Dacă da,  atunci nu ezita să-i trimiţi un mesaj funny în perioada sărbătorilor pascale.  Cu siguranţă îi vei aduce zâmbetul pe buze. Iată câteva exemple de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea