Rămâi conectat

Sport

FOTO: stadionul „Metalul” din Aiud a ajuns o ruină şi loc de păscut pentru mioare!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Stadionul „Metalul” din Aiud, leagănul fotbalului din localitate a devenit o ruină, singura sa întrebuinţare în anul de graţie 2015 vizibilă fiind, conform fotografiilor postate pe o reţea de socializare… transformarea într-o pajişte ce serveşte oiţelor! stadion Metalul Aiud1

Mioarele se bucură acum pe deplin de o păşune în buricul târgului şi se lăfăie în tihnă pe gazonul unde altădată evoluau jucători de rezonanţă, iar fanii se bucurau pentru rezultatele fotbalistice ale echipei de legendă Metalul Aiud.

Dacă în trecut aici se ţeseau performanţe, acum s-au instalat bine mersi oile, ce pasc în linişte, nevinovate şi netulburate de vreo minge rătăcită.

Imaginile au stârnit revoltă, comentarii acide dar şi dureroase, una dintre postări fiind sugestivă:

„o noua echipa de fotbal,multumim primare!!!”

Starea de degradare în care a ajuns bătrâna arenă este o „pată neagră” pe obrazul unui municipiu ce vrea să arate o faţă europeană, Stadionul „Metalul” deteriorându-se pe zi ce trece.

*Pericol de accidente!

stadion Metalul Aiud„Joi s-a rupt un corn in mijlocul tribunei de lemn, care s-a prabusit cu acoperis cu tot, pe o portiune. Din pacate acolo se antreneaza in fiecare saptamana peste 150 de copii si juniori. Patru de la Olimpia, plus viitorul si partial Metalul, existand pericolul ca de pe vechea tribuna de lemn, oricand sa se desprinda tigle sau chiar bucati din acoperis”, a povestit un apropiat al fotbalului aiudean.

Stadionul Metalul s-a aflat ani buni, de la construcție, în proprietatea defunctei Metalurgica Aiud care l-a vândut mai apoi ca activ unei persoane private.

În plus tribunele au devenit un veritabil pericol public, o ruină cu grad înalt de risc (vreo scândură desprinsă din şubredul acoperiş) pentru persoanele care îndrăznesc să pătrundă în incinta bazei sportive şi ne referim aici la întregul stadion cu toate anexele sale (tribună, pistă, sală de forţă, cabine). Situaţia sa juridică din acest moment este încurcată, însă imaginile sunt relevante pentru halul în care a ajuns stadionul „Metalul”, arenă despre care se vorbea anii trecuţi că va fi demolată

Echipa de fotbal Metalul a dispărut, stadionul vechi este într-o stare deplorabilă, iar fotbalul s-a mutat pe „Aiudelul”, locaţie amenajată de autorităţile locale, unde evoluează unica reprezentantă a oraşului, Olimpia Aiud.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea