Rămâi conectat

Sport

FOTO: Sports Festival 2022, la retragerea lui Adrian Mutu a strălucit „Regele” Hagi

Dan HENEGAR

Publicat

în

„Briliantul” Adrian Mutu a fost ovaționat de peste 20.000 de oameni la meciul de retragere de pe  Cluj Arena, eveniment de gală cuprins în cadrul Sports Festival 2022.

O mulțime de staruri au fost prezente la evenimentul disputat într-o atmosferă de senzație, însă peste toți s-a ridicat „Regele” Gheorghe Hagi, ce a încântat astsiența ca în vremurile de glorie ale reprezentativei României. Un meci încheiat la egalitate, scor 3-3, în care Mutu a marcat din pasa lui Hagi primul gol al României. Nu au lipsit valurile sud-americane, scorul nici nu a mai contat, nici faptul că Del Piero nu a mai venit în Ardeal. Peste toate a fost bucuriat de a regăsi amintirile și a-i vedea alături pe Hagi și Mutu într-un meci ce a încântat. Cel mai așteptat meci demonstrativ al anului a adus cu sine nostalgie și bucurie, pasiune și regrete.

Teribil de emoționat, Mutu, care a afișat un steag tricolor le-a mulțumit fanilor pentru felul în care a fost susținut pe parcursul celor aproape 15 ani în care a jucat pentru naționala României.

„Respect, Adrian Mutu!” Acesta a fost bannerul care a apărut la tribuna a doua. Mesajul a fost însoțit de mai multe fumigene, .La finalul partidei, terenul a fost invadat de fanii care voiau să fie aproape de protagoniștii partidei. După câteva minute, Adi Mutu a făcut turul de onoare al arenei, purtând drapelul pe spate.

Împărțiți în două echipe, World Stars și Romania Team, vedetele au făcut un adevărat spectacol. Adrian Mutu a purtat clasicul tricou cu numărul 10 purtat la Națională și a jucat pentru ambele echipe, însă a înscris pentru România!

Team România: Bogdan Stelea, Răzvan Raț, Mirel Rădoi, Ianis Zicu, Paul Codrea, Ciprian Marica, Gheorghe Hagi, Adrian Mutu, Adrian Ilie, Dorin Goian, Bogdan Pătrașcu, Marius Niculae, Ionel Ganea, Adrian Borza, Daniel Niculae, Cristian Săpunaru, Adrian Iencsi, Vasile Maftei, Ionel Dănciulescu, Gabi Tamaș. Antrenor: Gheorghe Hagi.

World Stars: Sebastian Frey, Dario Dainelli, Fernando Couto, Fabio Cannavaro, Claude Makelele, Franco Semioli, Martin Jorgensen, Luca Toni, Adrian Mutu, Alberto Gilardino, Vlada Avramov, Jimmy Floyd Hasselbaink, Riccardo Montolivo, Massimo Gobbi, David Trezeguet, Thomas Ujfalussi, Giampaolo Pazzini, Emanuele Blasi, Paolo Cannavaro, Marco Donadel, Pawel Golanski, Allesandro Gamberini. Antrenor: Cesare Prandelli.

FOTO: Sports Pictures


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea