Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Sportivii secției de Taekwondo de la CS Unirea Alba Iulia, 10 medalii la Cupa României, de la Iași. Boloage Alecsandru, cea mai mare performanță la categoria Juniori

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sportivii secției de Taekwondo de la CS Unirea Alba Iulia au obținut 10 medalii la Cupa României, de la Iași. Boloage Alecsandru a reușit cea mai mare performanță la categoria Juniori.

Citește și: Nicolae Stanciu: „Visul meu cel mai mare e calificarea la EURO 2024”

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Sportivii secției de Taekwondo din cadrul CS Unirea Alba Iulia au obținut 10 medalii la Cupa României, desfășurată la Iași în perioada 10-12 noiembrie. Performanțele obținute i-au propulsat pe podium în diverse categorii de vârstă, aducând deopotrivă onoare clubului albaiulian.

Cea mai mare performanță a fost obținerea medaliei de aur de către Boloage Alecsandru la categoria Juniori. Tânărul sportiv și-a demonstrat abilitățile și determinarea în fața adversarilor, reușind să cucerească locul întâi.

De asemenea, Ciontea Bianaca, o altă sportivă talentată, s-a remarcat prin obținerea a două medalii, una de argint și una de bronz. Ea a concurat atât la categoria cadeți, cât și la juniori mici.

Rezultate CS Unirea Alba Iulia:

Juniori:

Boloage Alecsandru – locul 1;

Galea Mario – locul 2;

Fara Alex – locul 3.

Cădeți:

Vas Karina – locul 2;

Ciontea Bianca – locul 2;

Dobarta Roxana – locul 2;

Jelea Eduard – locul 2;

Grapa Andrei – locul 2;

Popa Andrei – locul 3.

Juniori mici:

Ciontea Bianca – locul 3.

Performanțele sportivilor nu ar fi fost posibile fără pregătirea riguroasă și îndrumarea instructorului sportiv Alin Moldovan.

”CS Unirea Alba Iulia este mândră de echipa de la Taekwondo și de rezultatele obținute la Cupa României. Performanțele sportivilor demonstrează talentul și pasiunea acestora, precum și nivelul ridicat de pregătire. Felicitări tuturor sportivilor și antrenorului”, a transmis Daniela Moșneag, director CS Unirea Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea