Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO| Sportivii CS Unirea Alba Iulia, medalii de aur și argint la Campionatul Național de Tineret la Taekwondo

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sportivii CS Unirea Alba Iulia – medalii de aur și argint la Campionatul Național de Tineret la Taekwondo

Sportivii CS Unirea Alba Iulia au obținut rezultate foarte bune la Campionatul Național de Tineret la Taekwondo, desfășurat în 25 și 26 iulie, la Eforie Sud. La individual, sportivii noștri au obținut 2 medalii de aur și o medalie de argint, Boloage Alexandru fiind declarat sportivul turneului. La echipe, CS Unirea Alba Iulia s-a clasat pe locul 2 la masculin și pe locul 3 în clasamentul general.

Rezultate CS Unirea Alba Iulia:

1. Cetean Eduardo – locul 1 (categoria de greutate – 48 kg);

2. Boloage Alecsandru – locul 1 (categoria de greutate – 55 kg) Boloage Alexandru declarat sportivul turneului la Masculin;

3. Fara Alex – locul 2 (categoria de greutate – 55 kg);

4. Galea Mario – locul 4 (categoria de greutate – 63 kg);

5. CS Unirea Alba Iulia – locul 2 pe echipe masculin;

6. CS Unirea Alba Iulia – locul 3 la general pe cluburi.

Sportivii sunt pregătiți de către antrenorul Alin Moldovan: ”Mă declar foarte mulțumit de rezultatele sportivilor. După ani de muncă, avem un lot omogen, cu sportivi talentați și extrem de serioși. Mulțumesc conducerii clubului, doamnei director Daniela Moșneag, Primăriei Alba Iulia și Consiliului Județean Alba, pentru susținerea acestor tineri în parcursul lor spre înalta performanță”, a spus Alin Moldovan.

”Echipa CS Unirea Alba Iulia a participat cu încredere și determinare. Sportivii noștri au demonstrat un nivel ridicat de pregătire și abilități tehnice remarcabile. Aceste rezultate extraordinare nu ar fi fost posibile fără sprijinul antrenorilor și al întregii echipe de la CS Unirea Alba Iulia. Acești profesioniști dedicați și pasionați au investit mult timp și energie în pregătirea sportivilor, ghidându-i și motivându-i să-și depășească limitele. Succesul nu vine ușor, dar cu multă muncă și determinare, orice este posibil”, a spus Daniela Moșneag, director CS Unirea Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Semifinalele Cupei României: Viitorul Sântimbru – Hidro Mecanica Șugag și Inter Unirea – Performanța Ighiu

Dan HENEGAR

Publicat

în

În semifinalele Cupei României, faza județeană, Viitorul Sântimbru va întâlni Hidro Mecanica Șugag și Inter Unirea va juca cu Performanța Ighiu. La sediul AJF Alba au fost prezenți Ovidiu Hulea, Ioan Budin și Cătălin Manciulea (a lipsit reprezentantul formației Inter Unirea), tragerea la sorți a fost efectuată de Maria Ioana Marin (trezorierul AJF Alba), mai […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea