Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO Sociologul Alin Tomuș, diplomă de excelență din partea Primăriei Sebeș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sociologul Alin Tomuș, diplomă de excelență din partea Primăriei Sebeș

Sociologul albaiulian Alin Tomuș a primit o diplomă de excelență din partea Primăriei Municipiului Sebeș.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Marți 9 ianuarie a fost prezentată public Strategia de Dezvoltare Locală a Municipiului Sebeș pentru perioada 2024-2029, document în redactarea căruia sociologul Alin Tomuș a avut o contribuție esențială.

“Pentru mine, ca sociolog, finanțarea unei strategii cu peste 5,5milioane de euro, arată că deciziile administrative nu pot fi eficiente decât dacă rădăcina lor este reprezentată de cercetări aprofundate și de metodologii complexe care să aducă administrației publice locale date de calitate. Le mulțumesc colegilor mei din cadrul GAL Sebeș, din Primăria Sebeș și desigur, domnului primar Dorin Nistor pentru sprijinul constant și real în elaborarea strategiei.

Distincția primită azi, o împart în mod firesc cu toți cei care au crezut în viziunea noastră. În rest rămânem fideli convingerii că la Sebeș se poate…”, a afirmat Alin Tomuș.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Rezultate remarcabile ale olimpicilor geografi din Alba: Trei elevi au susținut proba de baraj în vederea calificării pentru etapa internațională. Ce alte premii au obținut

Ziarul Unirea

Publicat

în

Rezultate remarcabile ale olimpicilor geografi din Alba: Trei elevi au susținut proba de baraj în vederea calificării pentru etapa internațională. Ce alte premii au obținut Rezultate remarcabile ale olimpicilor geografi din Alba, la faza națională. Trei elevi au susținut proba de baraj în vederea calificării pentru etapa internațională. Ce alte premii au obținut Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea