// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');
Festivalul Roman Apulum - 2019

FOTO. Social-democrații din Alba au păstrat tradiția și în acest an de 1 martie: Cu mărțișoare la doamne și domnișoare

Social-democrații din Alba au păstrat și în acest an tradiția zilei de 1 martie și au împărțit mărțișoare doamnelor și domnișoarele, pe care le-au întâlnit pe stradă, dar și angajatelor din societăți private sau de stat, unde s-au deplasat în număr.

La acțiune au participat lideri ai PSD Alba, dar și ai organizației de tineret, consilieri locali și județeni.

Ei au oferit doamnelor și domnișoarelor mărţişoare din dorința de a-și arăta aprecierea faţă de acestea. Social-democraţii s-au mobilizat astăzi cu ocazia zilei Mărțișorului şi au adus o bucurie femeilor pe care le-au întâlnit pe străzi, dar și celor care erau la serviciu, și pentru care această sărbătoare a fost o nouă zi de muncă.

”TSD Alba celebrează femeia și primăvară printr-un gest mic, dar cald. Astăzi, 1 martie, organizația județeană ALBA a tinerilor Social-Democrati, împreună cu domnul deputat Ioan Darzu, a consilierilor municipali Iulian Bunea și Horatiu Clepan și a presedintelui TSD Alba Corneliu Muresan, au oferit pe strazile municipiului reședință de judet 500 de mărțișoare tuturor doamnelor întâlnite în cale. Ne-am bucurat să putem înmâna doamnelor si domnisoarelor acest mic simbol al primăverii și gestul nostru a fost primit cu multă deschidere și multe zâmbete sincere. De aceea vă transmitem încă o dată sincere urări de fericire, împreună cu multe bucurii și împliniri. O primavata frumoasa doamnelor și domnișoarelor și caldă ca zambetele, care ne înseninează fiecare zi, indiferent de anotimp!”, a spus Corneliu Mureșan, președintele TSD Alba.

Ei au ajuns și la Unirea Pres, societatea care editează cotidianul “Unirea”, și unde își desfășoară activitatea redacția online a ziarului Unirea, respectiv cea de la radio Unirea.

Chiar dacă doar calendaristic este primăvară, iar gerul și zăpada nu pleacă din România, femeile au primit urarea și mărțișorul și le-au mulțumit pentru acest gest de bun-simț.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Răspunsuri la FOTO. Social-democrații din Alba au păstrat tradiția și în acest an de 1 martie: Cu mărțișoare la doamne și domnișoare

  1. Costel 01.03.2018 la 18:56

    Din taxele noastre. …să tot dai mărțișoare!

  2. dolfi 01.03.2018 la 19:05

    dau martisoare din… maririle de salarii si pensii….

  3. mihai 01.03.2018 la 19:59

    Nu fiti naivi,de la ce ne-au furat ,imparte firmituri la prostime