Rămâi conectat

Actualitate

FOTO| Selly s-a înrolat în Armata României! MApN: „Avem colegi noi! Voi ce mai așteptați?”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Selly s-a înrolat în Armata României! MApN: „Avem colegi noi! Voi ce mai așteptați?”

Ministerul Apărării Naționale a anunțat, pe o rețea socială, că Selly s-a alăturat Armatei Române. Pe pagina de Facebook au fost postate și primele imagini din timpul instrucției acestuia.

Dacă până și Selly a decis să se alăture Armatei României, voi ce mai așteptați? Pentru că e teamplayer, și-a adus și un prieten.

Revenim cu detalii despre primele lor momente de instrucție alături de militarii de elită ai Scorpionilor Roșii!”, scrie Ministerul Apărării Naționale pe o rețea socială.

Ministrul Apărării a anunţat un proiect de stagiu militar voluntar pentru tinerii români cu vârste între 18 şi 35 de ani. Ministrul Vasile Dîncu a anunţat că tinerii vor primi o soldă şi există deja interes din partea multor persoane care vor să aibă o pregătire militară minimă.

Româniii vor putea face un stagiu militar voluntar. Este un nou proiect pentru cei cu vârsta între 18 și 35 de ani, care îşi doresc să aibă o pregătire militară, a anunţat ministrul Apărării.

Stagiul va dura maximum 4 luni, în funcţie de specialitate, iar voluntarii vor primi şi o soldă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ 2024: Notele vor fi publicate ASTĂZI. Până când pot depune elevii contestații

Ziarul Unirea

Publicat

în

REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ 2024: Notele vor fi publicate ASTĂZI. Până când pot depune elevii contestații Rezultatele inițiale de la Evaluarea Națională 2024 vor fi afișate astăzi, 3 iulie, până la ora 14, potrivit calendarului oficial. Elevii nemulțumiți de rezultatele obținute pot depune contestații la centrele de examen sau le transmit electronic, în zilele de 3 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea