Rămâi conectat

Politică Administrație

FOTO: Sediile partidelor din ACL Alba au fost ”rebranduite” – La PDL s-a păstrat, totuși, colțul cu amintiri

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pe sediile PDL și PNL Alba au fost montate noile sigle ale Alianței Creștin Liberale, iar din biroul senatorului Alexandru Pereș au dispărut (în mare parte) însemnele PDL. Aceleași schimbări se vor face în zilele următoare și la sediile organizațiilor locale din tot județul, ale celor două partide, astfel că electoratul va avea timp să se obișnuiască cu noua denumire până la alegerile din toamnă.

sigla acl

Senatorul PDL de Alba a recunoscut că sigla seamănă cu cea a fostului USL, cu precizarea că acum combinația de culori este mai plăcută la vedere.

Acesta a păstrat, totuși, în birou, unele amintiri: în bibliotecă a rămas neschimbat raftul dedicat președintelui Traian Băsescu, cu poze încadrate în rame cu flori și fluturași. De asemenea, în celălalt colț al încăperii încă există steagul portocaliu cu sigla PDL și un ceas de perete care amintește de vechea Uniune Social Democrată alianta electorală formată între PD (fostul FSN) și PSDR (Partidul Social-Democrat Român), pentru alegerile din 1996.

[nggallery id=2140]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie Primarul orașului Teiuș, Mirel Vasile Hălălai, printr-o postare de ieri, 24 aprilie, de pe facebook a anunțat trei proiecte noi pentru teiușeni: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie: ”Împreună cu arhitectul orașului, Claudiu Colev am fost astăzi la București la Ministerul Dezvoltării pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea