Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| Sebeșul a început să ”îmbrace” straiele Crăciunului: Parcul Tineretului a fost decorat cu sute de luminițe în așteptarea sărbătorilor de iarnă

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO| Sebeșul a început să ”îmbrace” straiele Crăciunului: Parcul Tineretului a fost decorat cu sute de luminițe în așteptarea sărbătorilor de iarnă

Municipiul Sebeș începe pregătirile acerbe pentru sezonul sărbătorilor de iarnă. Zonele centrale ale orașului vor fi împodobite cu instalații luminoase și decorațiuni de Crăciun.

Anul acesta nu va exista însă patinoar în Sebeș, deoarece administrația orașului dorește să reducă, pe cât posibil, costurile facturilor la energie.

„Este un an care presupune un efort financiar, însă eu cred că trebuie să rămână bucuria și trebuie să ne rămână tradițiile. Indiferent cine suntem, avem obligația să ne respectăm tradițiile noastre, să ne respectăm drapelul, limba și valorile poporului român și să știți că eu o voi face în continuare.

Avem obligația ca și pentru cei tineri să ducem lucrurile mai departe și tocmai de aceea nu vreau să dispară spiritul Crăciunului. N-am făcut-o nici când a fost pandemie. Va fi greu financiar dar Sebeșul, pentru că are oameni harnici și pentru că avem peste 1.200 de firme care funcționează, spun că avem obligația să păstrăm tradițiile și obiceiurile noastre.

Vreau să le fac surprize celor mici și celor mari pentru că eu cred că așa trebuie să fie și asta trebuie să ne rămână, chiar dacă la unii nu le place”, a transmis Dorin Nistor, primarul Municipiului Sebeș, în cadrul unei emisiuni la Radio Unirea FM.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Sfântul mucenic Gheorghe, purtătorul de biruinţă, sărbătorit de credincioşi în 23 aprilie. Tradiţii şi obiceiuri

Dragoş Suciu

Publicat

în

Sfântul mucenic Gheorghe, purtătorul de biruinţă, sărbătorit de credincioşi în 23 aprilie. Tradiţii şi obiceiuri Sfântul Gheorghe, sărbătorit în fiecare an pe 23 aprilie, este unul dintre cei mai veneraţi sfinţi din calendarul ortodox. El are o importanţă deosebită şi în calendarul popular, fiind celebrat pe parcursul a trei zile, de pe 22 pe 24 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea