Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO/Seară specială în cadrul Laboratorului de creație, la Centrul Cultural din Cugir

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Miercuri seară, la Centrul Cultural Cugir, a avut loc o nouă întâlnire a iubitorului de frumos, a frumosului din „Artă și Natură”, după cum s-a numit evenimentul coordonat de Laboratorul Cultural.

Și-au expus gândurile și și-au prezentat creațiile, poeta Mateica Elena, Mihaela (de la salonul Mela ArtTattoo), Sânza Ciucur, Maria Trif, Billy Ștefan, Călin Ghițu, Ionuț Iancu, Dumitru Vasile. Artizanul acestei deosebit de frumoase ințiative (Laboratorul Cultural), artistul Vasile Dumitru dorește să aducă mulțumiri celor care au participat, mulțumiri celor care au promovat și nu în ultimul rând, mulțumiri celor care s-au implicat pentru reușita acestei minunate seri culturale.

  (C.P.)

[nggallery id=5953]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea