Rămâi conectat

Actualitate

FOTO| Scuza halucinantă a unui șofer de BMW prins de radar cu 123 km/h în localitate: „Doar ce am ieșit din spălătorie și voiam să o usuc”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Scuza halucinantă a unui șofer de BMW prins de radar cu 123 km/h în localitate: „Doar ce am ieșit din spălătorie și voiam să o usuc”

Un şofer de BMW din Braşov, prins de radar cu 123 de km/h în localitate, i-a uimit până şi pe poliţişti cu scuza nonșalantă găsită pentru a-și scuza viteza de raliu.

Potrivit Antena3, noaptea trecută, poliţiştii rutieri din Braşov au surprins un şofer cu BMW care conducea cu o viteză uriaşă în localitate.

Aparatul radar a indicat o viteză de 123 de km/h pentru şofer, astfel că acesta a fost tras pe dreapta de agenţii de la Rutieră.

În mod evident, poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere pentru 90 de zile pentru depăşirea limitei legale de viteză cu mai mult de 50 km/h şi l-au amendat.

Totuşi, unul dintre agenţi l-a întrebat pe şofer de ce circula cu o asemenea viteză în localitate, iar răspunsul tânărului l-a uimit.

Povestea şoferului cu BMW a fost publicată de poliţişti pe Facebook, pe pagina „Atentie Politia Brasov”.

„123 km/h în localitate: „Nu mă grăbeam! Doar ce am ieșit din spălătorie și voiam să o usuc”. Nu viteza a surprins (au fost altele și mai și), ci motivul conștient sau nu în a nerespecta reguli”, se arată în postarea de pe Facebook.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbări la eliberarea pașaportului simplu temporar: Poate fi emis doar în anumite condiții

Ziarul Unirea

Publicat

în

Schimbări la eliberarea pașaportului simplu temporar: Poate fi emis doar în anumite condiții Paşaportul simplu temporar se eliberează doar în situaţii de urgenţă ce presupun deplasarea în străinătate sau continuarea călătoriei ori reglementarea şederii/situaţiei juridice a cetăţenilor români aflaţi în străinătate care nu mai posedă documente de călătorie valabile, se arată în proiectul adoptat luni […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea