Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Satele Vingard și Șpring au acces la rețeaua de apă potabilă. A fost făcută recepția lucrărilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Satele Vingard și Șpring au acces la rețeaua de apă potabilă. Urmează și montarea căminelor de branșament si finalizarea în satele Cunța și Drașov. Anunțul a fost făcut de edilul comunei, Iulia Stănilă.

”Astăzi este una dintre cele mai importante zile din activitatea mea de primar, ziua în care am făcut receptia pentru rețeaua de apă în satele Vingard și Șpring!

Urmează și montarea căminelor de branșament si finalizarea în satele Cunța și Drașov! De aproape 3 ani o întreagă echipă din Primăria Șpring a muncit și a luptat pentru APĂ!

Da, apa, sursa indispensabilă vieții, pentru care oamenii din satul Vingard nu vor mai fi nevoiți să meargă cu cisterna în comuna învecinată sau cu bidoanele și cu gălețile la fântâna din centrul satului, la fel ca și cetățenii din satul Șpring care pe timpul secetei au rămas fără apă în fântâni.

Mi-e și rușine să spun că avem apă la rețea în anul 2023, ceea ce pentru alte comune este normalitate poate de zeci de ani…

Nu este o laudă, este bucuria enormă pe care vreau să o împărtășesc cu dumneavoastră.

A fost mult de muncă, drumuri la minister, suplimentări de fonduri, dispoziții de șantier, probleme de rezolvat, mai jos aveți poze realizate în Iulie 2020 (de unde se vede clar situația în care se afla comuna)…

Rog cetățenii care au instalaţii de utilizare a apei să se racordeze la căminul de branșament din fața locuințelor si să nu folosească apa decât după ce vor semna un contract cu APA CTTA, societate la care va fi predată rețeaua de apă.

Îi mulțumesc lui Dumnezeu, mulțumesc întregii echipe și nu în ultimul rând, cetățenilor pentru răbdare și înțelegere!”, a scris primarul Iulia Stănilă, pe Facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea