FOTO, Sărbătoarea Volei Alba Blaj la festivitatea de premiere a Final Four-ului Champions League! Jos pălaria, „Mica Romă”!

Paul Voicu - Primar 2020

Volei Alba Blaj a pierdut finala Final Four-ului Champions League de la București, dar „Mica Romă” a trăit momente unice în „Polivalenta” din Capitala României.

Blajul a fost la el acasă în București, unde în finala cu VakifBank Istanbul atmosfera a fost una de senzație, cu un public ce a savurat la cote înalte prestația echipei lui Darko Zakoc. O festivitate de premiere grandioasă, euforie a echipei din Turcia, o premiere a celor mai bune jucătoare în formula ideală a turneului regăsindu-se Ana Cleger și Nneka Onyejekve, ambele de la Volei Alba Blaj, a anticipat momentul suprem al Blajului.

ELIT

Decernarea de către primarul Gheorghe Rotar a medaliilor de argint a declanșat isteria în sala din Capitală, echipa din Blaj fiind aclamată la scenă deschisă, de parcă a câștigat titlul european. Cea mai mare performanță din istoria voleiului autohton a fost celebrată deja în cunosctul stil islandez, de jucătoare alături de tribuna blăjană.

Volei Alba Blaj a fost campioana iubirii românilor în acest turneu final, iar „mândira Albei” a trăit clipele de glorie la cote înalte, de parcă ar fi câștigat râvnitul trofeu!

Mihail David - 2020

Și după încheierea turneului final, Salaoru și compania au fost ovaționate de suporteri, care le-am primit ca pe adevărate campioane.

Volei Alba Blaj a reușit o performanță uluitoare pentru sportul românesc, ajungând în finala celei mai grandioase competiții europene la nivel de cluburi, după ce a învins pe Galatasaray Istanbul, însă a pierdut în ultimul act, în fața „galacticelor” de la VakifBank Istanbul.

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...