Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Cultură Educație

FOTO: Sărbătoarea românilor, la Şcoala Gimnazială Crăciunelu de Jos

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

 scoala gimnaziala craciunelu de jos 09Ziua Naţională a României, atât de încărcată de semnificaţii, îşi află an de an noi valenţe în sufletele micilor românaşi ai Şcolii Gimnaziale „Crăciunelu de Jos”, care, sub atenta îndrumare a cadrelor didactice, găsesc bucuria de a afirma astăzi, la 96 de ani de la Marea Unire – ”Noi suntem români!”.

Ei au răspuns prezent la iniţiativa coordonatorilor proiectului: director profesor Trif Gabriela, consilier educativ profesor Low Delia, educatori, învăţători şi diriginţi sub a căror îndrumare au marcat acest eveniment istoric prin proiectul educativ: ” 1 Decembrie – sărbătoarea românilor”.  

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Programul artistic a debutat cu intonarea Imnului Naţional de către elevi sub acorduri patriotice de chitară; a continuat cu un veritabil regal de cântec şi poezie care a stârnit o emoţie plenară în sufletele audienţei. Elevii au dovedit, deopotrivă, valenţe muzicale inedite, proiectul derulându-se sub semnul muzicii şi al culorii, dar şi talent actoricesc prin punerea în scenă a piesei ”Moş Ion Roată şi Unirea”.

Activitatea a fost încununată prin acordarea diplomelor pentru elevi, dar şi pentru cadrele didactice care au dovedit măiestrie şi perseverenţă în pregătirea evenimentului.

[nggallery id=2682]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Festivalul Internațional de Teatru „Povești” 2024 debutează la Alba Iulia în luna mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Festivalul Internațional de Teatru „Povești” 2024 debutează la Alba Iulia în luna mai Ioana Bogățan: „Festivalul și publicul suferă de fapt pentru că, de multe ori, trebuie să renunțăm la anumite spectacole deoarece nu avem săli cu dotările tehnice de care este nevoie” În luna mai, la Alba Iulia se desfășoară Festivalul Internațional de Teatru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea