Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO: Sărbătoare, la Ighiu. Festivalul ”Toamna Ighiană” , cu produse agricole, muzică și voie bună, în centrul comunei

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

toamna ighianai01Zi de sărbătoare, luni, la Ighiu. Sute de localnici, dar și oficialități locale și județene, s-au adunat în centrul comunei pentru a sărbători ”Toamna ighiană”, un eveniment special ce promovează cultura, tradițiile locale și poducătorii agricoli din zonă.

Expoziții cu vânzare de produse alimentare, standuri cu fructe și legume și un frumos spectacol folcloric, sunt principalele ingrediente ale festivalului toamnei la Ighiu, aflat în acest an la cea de-a doua ediție.

 

12189862_1482911908683209_4774687577391736054_nÎncă de dimineață, producătorii agricoli și-au expus produsele cu mândrie în centrul comunei. Astfel, cei prezenți au avut ocazia de a-și umple cămările cu provizii pentru iarnă, dar şi prilejul de a petrece agreabil câteva ore în aer liber.

Atmosfera de sărbătoare a fost întreținută de o suită interpreți de muzică populară. Ionuț Fulea, Roxana Reche și Alexandru Pall, Marinela Baba, Geanina Nana-Buzan, Dorina Narița, Emanuel Teoc, Ilie Narița și Răzvan Popa, Ansmblul „Iezerul”, Ansamblul folcloric ”Trio Transilvan” și Oana Bozga Pintea au urcat pe scenă pentru a-i încânta pe cei veniți să sărbătorească ”roadele toamnei”.

Printre cei prezenți la eveniment s-au numărat și președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel, și vicepreședintele CJ, Florin Roman.

Festivalul ”Toamna Ighiană” este organizat de Primăria și Consiliul Local Ighiu.

sursa foto: facebook

[nggallery id=1180]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

15 mai: „Ziua Familiei” 2024 la Aiud. Familiile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie, sărbătorite în cadrul evenimentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

15 mai: „Ziua Familiei” 2024 la Aiud. Familiile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie, sărbătorite în cadrul evenimentului Primăria municipiului Aiud organizează în data de 15 mai 2024 evenimentul „Ziua Familiei”, în cadrul căruia vor fi sărbătorite familiile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie în anul 2024. Citește și: Ziua Familiei, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea