Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Sport

FOTO: sărbătoare la CSU Alba Iulia! Baschetbalistele conduse de Miroslav Popov sunt în finala campionatului

Dan HENEGAR

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

CSU Alba Iulia s-a impus autoritar în semifinala campionatului cu Olimpia Brașov și pentru prima dată în istoria clubului va juca în finala mare a întrecerii naționale de baschet feminin, în cursa spre medaliile de aur stând rivala Sepsi Sf. Gheorghe. CSU Alba Iulia - Olimpia Brasov 28În numai 7 zile, universitarele au cucerit Liga Europei Centrale și au izbutit să spargă barierele performanței interne, după ce în ultimii ani, mereu s-au împiedicat în penultimul act.

În 6 februarie, la Brașov, oponenta din finală a administrat trupei lui Popov ultimul eșec, în semifinalele Cupei moment în care corabia părea că se scufundă, însă, miraculos, universitarele și-au revenit din pumni și au început ascensiunea. Mai este un hop până la vârful suprem…

Echipa din Cetatea Marii Uniri a trăit clipe de bucurie, succesul categoric de astăzi aducând multă satisfacție pentru apropiații baschetului albaiulian, calificarea producându-se tocmai de aniversarea uneia dintre cele mai bune jucătoare, Branika Hadzovic, ce a împlinit astăzi 35 de ani.

*Popov: „În finală vrem să producem surpriza”

CSU Alba Iulia - Olimpia Brasov 52Este o victorie mare, fetele au luptat extraordinar, au jucat și cu inima. Mulțumesc staff-ului, jucătoarelor, spectatorilor minunați și conducerii administrative. Sunt fericit, avem șansa să obținem al doilea trofeu în acest sezon. Sepsi este o echipă foarte bună, dar noi încercăm să jucăm cel mai bun baschet posibil și să oferim surpriza”, a spus antrenorul Miroslav Popov.

*Daniel Breaz: „Suntem încrezători că putem câștiga campionatul”

CSU a realizat, prin calificarea în finala mare, cel mai important rezultat pe plan intern în baschetul feminin, de până acum, din istoria clubului. Prin ceea ce a reușit, această echipă a adus cinste Universității «1 Decembrie 1918» și orașului nostru. În finală este posibil orice și suntem încrezători că putem câștiga campionatul„, a declarat rectorul Daniel Breaz.

*Bogdan Duma: „Fetele au dovedit caracter, iar publicul a fost extraordinar”

Fetele au dovedit caracter, au repurtat două victorii de senzație, aceasta de acasă fiind una de senzație. În finala plecăm cu șansa a doua, dar la forma în care ne prezentăm, se poate întâmpla orice. Merită aprecieri publicul, unul extraordinar, care ne-a încurajat într-un mod deosebit și ne-a purtat spre un rezultat mare”, a comentat președintele Bogdan Duma.

[nggallery id=1788]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Volei Alba Blaj – Rapid București 3-1, în Divizia A1 la volei feminin | Vicecampioana, victorie la primul meci în „Alba Blaj” Arena

Dan HENEGAR

Publicat

în

Volei Alba Blaj – Rapid București 3-1, în Divizia A1 la volei feminin | Vicecampioana, victorie la primul meci în „Alba Blaj” Arena Volei Alba Blaj a învins Rapid București, scor 3-1 (25-17, 23-25, 25-18, 25-19), la prima reprezentație stagională în „Alba Blaj” Arena. Confruntarea contând pentru etapa a treia a Diviziei A1 a strâns […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea