Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Sănătatea Cluj – Industria Galda de Jos, 0-3 (0-1) în Liga a 3-a! *Virușii verzi răpuși de trupa lui Andone

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sanatatea Cluj - Industria Galda 4Industria Galda de Jos a câștigat de o manieră entuziasmantă prima întâlnire externă, 3-0 (1-0) cu Sănătatea Cluj! La întâia deplasare din postura de nou-promovată, Industria Galda de Jos a reușit un nou rezultat pozitiv, în deplasare cu Sănătatea Cluj. Scorul a fost deschis de Baghiu (5), iar A. Câmpean a majorat avantajul în min. 75 din penalty, fază la care adversarii au rămas în inferioritate. P. Păcurar a înscris în minutul 88 pentru 3-0!

*Radu Andone a izbutit primul său succes în Liga a 3-a!

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Trei partide pe banca Europei Alba Iulia, la care se adaugă remiza cu Metalurgistul din actuala ediție a trebuit să aștepte antrenorul Radu Andone pentru a obține primul său succes ca antrenor în eșalonul terț. „Victoria este a echipei, a băieților. Am câștigat meritat trei puncte muncite și, repet, meritul principal este al jucătorilor. Sper să ne păstrăm aceeași atitudine și în continuare, să nu dăm cu piciorul la ce am agonisit prin trudă. După egalul împotriva Cugirului întrezăream anumite speranțe, dar trebuie să recunoaștem că nu ne așteptam la un asemenea start”, a spus tehnicianul aiudean. Industria a izbutit să fie surpriza majoră a startului campionatului și, din postura de buturugă mică a strâns 4 puncte și nu a primit gol.

Foto: Gligor UDREA

Industria: Ștef – Frențiu (84, Al. Man), Căt. Ivașcu, Haiduc, Cr. Ivașcu, P. Păcurar, Medrea, Lungu, Cernea (80, Contor), Baghiu (65, Coltor), Câmpean (86, Chirilă). Rezerve: L. Szabo, B. Cristea, Goangă. Antrenor Radu Andone.

Runda a treia, găldenii vor juca pe propriul teren, cu Avântul Reghin, sâmbătă, 13 septembrie, de la ora 17.00.

[nggallery id=2287]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia – victorii nete! Metalurgistul Cugir – succes după un meci nebun, Industria Galda – un nou eșec!

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, succese concludente pentru CSU Alba Iulia (în play-off) și CSM Unirea Alba Iulia (în play-out), în jocurile din eșalonul terț. Metalurgistul Cugir se impune la Reghin, după un nou meci nebun, scor 3-2 (după ce a condus cu 2-0 și a fost egalată în 3 minute), iar „lanterna roșie” Industria Galda a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea