Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Sâmbătă a avut loc la Şpring, meciul prieteniei *Colorado Şpring – FC Cugir 3-3 (1-1)

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Colorado Spring-FC Cugir85La iniţiativa lui Daniel Rusu, primarul comunei Şpring, Lae Muntean a sunat chemarea echipei sale, retrase în cursul turului de campionat din Liga a IV-a. De apreciat, FC Cugir s-a reunit în formula care a spart adevărate bariere în campionatul judeţean, iar Colorado Şpring, liderul Seriei a III-a din Liga a V-a a înfruntat frumoasa echipă de sub poalele Drăganei, într-un amical al prieteniei.

Cu toate că timpul nu a ţinut cu organizatorii, ningând abundent la ora desfăşurării partidei, spectacolul nu a lipsit de pe teren. Daniel Rusu, primarul comunei Şpring s-a întreţinut întreaga partidă cu Lae Muntean, unul dintre cei mai apreciaţi conducători din fotbalul judeţean. Colorado Spring-FC Cugir10Un împătimit al sportului rege, edilul Şpringului ne-a declarat că: „ne dorim foarte mult să promovăm şi sper să avem şi noroc. Pe lângă faptul că a fost un meci amical, din astfel de partide şi de la astfel de oameni ai multe de învăţat”. Pe teren, cele două formaţii nu au ţinut cont de temperatura scăzută şi au practicat un fotbal frumos, dovadă fiind tabela care a indicat la final scorul de 3-3, la pauză 1-1. Meciul nu a fost lipsit de spectatori, veniţi să îşi încurajeze favorita, Colorado Şpring la reluarea pregătirilor pentru returul de foc care se anunţă în Liga a V-a.

*Diaconu-marele transfer a lui Colorado

În trupa pregătită de antrenorul Gigi Vilichi se va regăsi din retur şi fostul atacant al Sportului Sebeş şi Viitorul Sântimbru, Ciprian Diaconu, un fotbalist apreciat, cu un simţ dezvoltat al porţii. Vedeta lui Colorado Şpring şi-a început seria de goluri în amicalul de ieri, în care a punctat de două ori. Pentru Colorado a mai marcat, Ghenescu. De partea cealaltă, reuşitele trupei FC Cugir au fost trecute în dreptul jucătorilor, Bulgaru, Marcu şi Nagy.

*Penalty-uri, distracţie şi masă câmpenească la final

Pentru a fi desemnată o câştigătoare cele două echipe au trecut la loviturile de departajare. FC Cugir s-a impus cu scorul de 4-2. O persoană le-a propus celor doi conducători, respectiv lui Daniel Rusu şi Lae Muntean să execute câte o lovitură de departajare pentru a stabili campioana. În umorul său caracteristic, Lae Muntean a oferit o replică genială: „Eu nu execut că pentru FC Cugir se dă ofsaid şi de la 11 metri”. Întlnirea s-a terminat la Căminul Cultural Şpring, unde a fost pregătit un ceaun spre deliciul fotbaliştilor şi apropiaţilor celor două formaţii.

*Foştii jucători de la FC Cugir au răspuns „prezent” la chemare

Deşi echipa FC Cugir s-a retras din campionatul Ligii a IV-a, toţi jucătoii care au activat în turul de campionat la formaţia de sub Drăgana au răspuns prezent chemării lui Lae Muntean. Puţini au renunţat la fotbal, iar majoritatea dintre ei evoluează în prezent la formaţii din Liga a IV-a din Alba sau Hunedoara. Iată echipele care s-au duelat sâmbătă la baza sportivă din Şpring:

Colorado Şpring, antrenor Gigi Vilichi: Mihăilescu – Stancu, Boromiz, Muntean, Cerchedean, Fleaca, Ciucă, Gheorghiu, Fălămaş, Miercurean, Ghenescu, Diaconu. Au mai intrat: Cetean, Abrdudean şi Duminică.

FC Cugir: Moldovan – Micu , Petruse, Sabău, Păduraru, Marcu, Bulgaru, Postei, Gruian, Rancea, Şumuţiu. Au mai intrat: Costea, Naghy, Breaz, Ursan şi Simina.

În prezent, Sabău, Paduraru, Gruian, Bulgaru, Micu şi Ursan evoluează la o echipă din Geoagiu Băi (Liga a IV-a, Hunedoara); Rancea, Costea, Breaz şi Nagy evoluează pentru Viitorul Sântimbru; Şumuţiu joacă la CNS Cetate Deva, iar Moldovan, Petruse, Simina şi Marcu s-au retras din activitate.

[nggallery id=1043]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Metalurgistul Cugir – Viitorul Cluj 2-3 (1-0), în ultima rundă a turului în play-out | „Roș-albaștrii”, eșec după ce au condus cu 2-0!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Eșec neverosimil pentru Metalurgistul Cugir, 2-3 (1-0) pe propriul teren cu Viitorul Cluj, asta după ce gazdele au condus cu 2-0 și au primit 3 goluri în actul secund în mai puțin de 10 minute În minutul 15, căpitanul gazdelor, Tudor Șaucă a deschis scorul (șut din voleu), iar Vitinha (60, reluare cu capul la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea