Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: S-au aprins luminițele de sărbători, la Cugir. Localnicii au urmărit ,,Gala Performerilor” și programul de concerte susținut de grupuri de elevi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În seara zilei de Sf. Nicolae, Primăria din Cugir a aprins luminițele de Crăciun, instalate în oraș și a dat startul programului special de sărbători sub denumirea ,,Crăciunul copiilor”.

A fost un moment de sărbătoare la care au luat parte peste 300 de localnici veniți să asiste la aprinderea bradului de Crăciun amplasat pe platoul din fața Bisericii ,,Adormirea Maicii Domnului”, cei mai nerăbdători să-l vadă strălucind fiind ca de fiecare dată, copiii. Tot cu această ocazie, a avut loc ”Gala Performerilor”, aproape 100 de elevi, care s-au remarcat la olimpiadele școlare și 50 de cadre didactice fiind premiati de primarul Adrian Teban.

Pentru acest eveniment, pe bulevardul ,,Alexandru Sahia” s-a amplasat o scenă pe care vor fi desfășurate mai multe activități, pentru întreaga perioadă a sărbătorilor de iarnă. Evenimentul de marți a debutat cu scenete si momente teatrale dedicate copiilor și cu concertul cnoscutului grup ,,Mlădițe Cugirene”, după care primarul Teban împreună cu un grup de elevi cu rezultate bune la învățătură au numărat secundele până la aprinderea beculeţelor din pomul de Crăciun şi a luminilor ornamentale ce împodobesc oraşul. Prima zi a programului dedicat sărbătorilor de iarnă s-a încheiat printr-un spectacol susținut de grupul ,,Anotimpuri”. (C.P.)

[nggallery id=3129]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea